Bebegimin cinsiyetini merak ediyorum

ben suan 15. haftalik hamileyim cuma günü doktorda randevum var insallah cinsiyetini gösterir cünkü cccoooookkk merak ediyorum ve bir an önce alisverise baslamak istiyorum. icimden erkek geciyor bu sefer nedense. 5 yasinda kizim var onda 13 haftalik hamileyken kiz oldugunu ögrendim ve icimden o zamanlar da hep kiz geciyordu.sonucu cuma günü mutlaka yazacagim. :nazar:

doğum yapana kadar kesinleşmeyecek anlaşılan :1: neyse işin şakası da bana erkek gibi geldi duyumlara göre göbekten kilo alan top göbek die adlandırılan :90: erkekmiş kalçadan alınan kilolarda kıza işaretmiş bence bünyesel benimde henüz belli değil 4. ayıma giricem

doğum yapana kadar kesinleşmeyecek anlaşılan :1: neyse işin şakası da bana erkek gibi geldi duyumlara göre göbekten kilo alan top göbek die adlandırılan :90: erkekmiş kalçadan alınan kilolarda kıza işaretmiş bence bünyesel benimde henüz belli değil 4. ayıma giricem

Bende de bu internette okuduğumuz kcoakarı yöntemi gibi herşey erkeğe uyuyor,içimden erkek geçiyor ama 4 farklı doktor kız dedi 3'ü kesin değil dedi amam 4. doktor kesin net kız dedi oysa bana baksan erkek doğuıracak gibiyim tam 6,5 aylık perşembe günü gidip dopplerde renkli fotosunu alıcam inaşallah o zaman belki anlaşılır aynı bende de ya değişirse durumu var ama bilemiyorum hayırlısı olsun da:)henüz hiçbişey almadık ama kayınvalidem pembeli yelekler örmüş bile 13. haftada 18.haftada 21.haftada 24. haftada hep kız denildi ben hala emin değilim ama senin gibi olcam sanırım:)bacak arası gören olmadı yandan ya da arkadan gördüler hep arkadan olunca çıkıntı yok diye kız diyolar bunu anladımda yandan görünce nasıl emin olarak kız diyorlar merak ediyorum ...

Bende de bu internette okuduğumuz kcoakarı yöntemi gibi herşey erkeğe uyuyor,içimden erkek geçiyor ama 4 farklı doktor kız dedi 3'ü kesin değil dedi amam 4. doktor kesin net kız dedi oysa bana baksan erkek doğuıracak gibiyim tam 6,5 aylık perşembe günü gidip dopplerde renkli fotosunu alıcam inaşallah o zaman belki anlaşılır aynı bende de ya değişirse durumu var ama bilemiyorum hayırlısı olsun da:)henüz hiçbişey almadık ama kayınvalidem pembeli yelekler örmüş bile 13. haftada 18.haftada 21.haftada 24. haftada hep kız denildi ben hala emin değilim ama senin gibi olcam sanırım:)bacak arası gören olmadı yandan ya da arkadan gördüler hep arkadan olunca çıkıntı yok diye kız diyolar bunu anladımda yandan görünce nasıl emin olarak kız diyorlar merak ediyorum ...

:)) benimki kız olduğu kesinleştii en son radyolojide kesinleştirdikk ama erkek hissediyordum inanması zor oldu benim içinn :)) gıdımm olcakk Allahın izniylee kalça çıkar deniliyordu ama bende daha tıkk yokk :9: göbek aldı başı gidiyorr 6. ayımıza gireceğizz :1:

bende 15+4 hamileyim.16 haftayı doldurmayı beklıyorum.12.5 haftalıkkekn baktı doktor göremedi.genelde 16 haftalıkken bellı oluyor diyorlar.bende çok merak edıyorum.benim içime hep erkek bebek doğuyor nasip bakalım Rabbim sağlıklı sıhatlı hayırlı salih evlatlardan versin inşallah.bakalım kız mı erkek mı?olucak benim yavrum.ben erkek çocuklarını daha çok seviyorum nedense belkı o yuzden erkek diyorum hep.benım hiç bulantım fln olmadı.acaba erkek bebek sahıpleri ne gibi belırtıler yasadılar burda paylaşsalar bizimle çok güzel olurdu.

benimde içime erkek doğuyordu ta ki bir aya kadar son 1 aydır kız hissediyorum kız istiyorum eşim falanda kız çocuk istemesine rağmen hep oğlum diye seviyor gayrı ihtiyari ağzından kaçıyor bende 2 hafta sonra gitcem gidince net öğreneyim diye ama demek ilerleyen haftalarda bile net olmayabiliyormuş

Valla arkadaşlar şimdi hesap ettim son regl tarihim 03 şubvat bu durumda bugün dahil 27 hafta+5günlük hamileyim.Dopplere giremedim geç gitmişim ama ultrasona baktı işte kesin kız dedi doktor ama ben cinsiyet organı filan görmedim hala erkek hissediyorum allahım günah yazma nolur ikiside yok sağlıklı canlı hayırlı bir evlat öncelikli isteğim ama aynı sizler gibi bende erkek hissediyorum hayırlısı.Hala baksanız bende doğrudürüs karın yok ama 9 kilo aldım.Bende ne aşerme ne mide bulantısı olmadı.Cildim çok daha güzelleşti çilden eser yok pürüzsüzleşti bebeksi oldu hatta herkes karnın sivri sen çok daha güzelleştin diyor belirtiler internette okuduklarıma göre erkeğe benziyor büyüklerin laflarına göre de ama gelin görünki tıp kız diyor bu durumda herkesin hamileliği farklı herkesin hormonları farklı olduğu gibi diye düşünüyorum artık.Bebek sağdaysa erkekmiş benimki sağda ama kız.sağda Göbeğinde göbeğin üst kısmına kadar çıkan çizgi netleşmişse erkekmiş göbeğe kadar olsaymış kızmış göbek altındaki tüyler yukarı bakarsa erkekmiş aşağı sağa sola bakarsa kızmış hadi canım benim göbeğim boydan boya kahverengi çizgi oldu son bir ay içinde göbeğimdeki tüylerde yukarı bakıyor ama yine kız :) Ekşiyi eskiden çok severdim acıyı da şimdi eskiye oranlar yeme içmem değişmedi aynı yiyorum ama tatlı türü şeylerden daha fazla zevk alıyorum iştahım açıldı o ayrı ama yinede aşırı yediğim bişey yok.Meyveyi çok yiyenin kızı olurmuş ben eskidende manav gibiydim yine aynıyım eskiden sevmeseydim doğru derdim ama:)Aldığım kilolar gayet orantılı dağıldı tüm vücuduma ama basenlerim hala aynı büyüklükte genişleme olmadı dıştan bakıldığında hala hamile olduğum karnımın ucunda top varmış gibi duran kısmı görene kadar anlaşılmıyor arkadan hiç belli olmuyor ama yine erkek değil kız :)Sol göğüsmüyü sağmı tam aklımda değil ama biri birinden büyükse kız eşitse erkek diyorlar ,benimki eşit ama kız:)Kız karnın içinde kayar erkek tekme atar diyorlar benimki topçu gibi ama kız:)Rüyanda ne görürsen tersi olur diyende var gördüğün olur diyende ben hep kız gördüm tersi olmadı gördüğüm oldu kız:)Alyansın iple bağlanıp karın üstüne tutulduğunda sağa sola ileri geri hareket ediyorsa kız ,yuvarlak çiziyorsa erkek diyolar benimki önce ileri geri hemen ardından yuvarlak hareket ediyor o da tutmadı:)Bıçak makas denemesi yaptılar bıçağı seçtim erkek çıktı ama değil kız:)Başka aklıma gelenleri yazayımda benim gibi meraktan herşeyi idik bidik eden varsa okusunda boşuna hurafelere inanmasın allah ne isterse onu veriyor nasıl isterse öyle veriyor allahtan hayırlısını dilememiz en doğrusu ama biz anne adayları hele de ilkse ister istemez heyecandan meraktan araştırıyoruz işte bu nedenle hem zaman geçirme hem eğlence hemde duyduklarımızın ne kadarı bize uyuyor öğrenmiş oluyorz ne yapalım işte allahım günah yazmasın herşey heyecandan oluyor yoksa aksi bir niyetimiz elbvetteki yok allah hayırlısını versin sağlıklı versin yeter her ikiside evlat yeterki eksiği olmasın tabikide öncelikli dileğimiz.He ne kaldı:)Kız yükü ağır olurmuş erkek hafif olurmuş ben sanki hamile değil gibiyim ama erkek değil kız:)Erkekte bel ağrır kızda kasık derler bende ara sıra ikiside oluyor ama çalışıyorum çok oturarark çalışıyorum hemde kalkıp dolanıp biraz dinlenince geçiyor.Hangisi çözemedim bunu:)Bebeklere sorun onlar doğru söyler diyenlerde var 3 küçük sorduk üçüde önce erkek dedi aaa ama bilemedi kız dediğimde tekrar sorduk kız dediler hangisine inanalım şimdi:)Eğer kadın kız doğuracaksa erkek çocuklar daha iyi davranırmış benden uzak duruyolar demek erkek olacak diyecem ama :)yine bilemediler kız:))Erkek ultrasonda 13 haftada belli olur kız geç belli olur derler benimki 13. haftada söylendi kız bizimki sabırsız sanırım ama bacak arasını görmedi arkadan baktı çıkıntı yok dedi oysa araştırmalarımda bakıyorum çoğu bebekte 20.haftadan sonrada belli olma durumu varmıi cinsiyet organında o zamanda karıştırma durumu varmış bende öyle oldu sanırım diye 21.hafta yine başka doktora gittim o da net kız dedi demek 13.haftadaq gelişmiş bizimkininkisi :)) zaten ultrasona da girdiğimde 05 marttı doktor sordu son regl günün ne zamandı diye 03 şubat dedim tam 32 günlük kesesi oluşmuş dedi ikinci kız diyen doktor yani ta o zaman erkenden belli olduydu sabırsızlığı:)Göğüs uçların koyulaşırsa erkek derler benimki koyulaştı ama tutmadı kız olcak işte :)Yani sanırım şu ana kadar hepsini yazdımmı emin değilim ama kala kala kafama tuz atmadıkları kaldı geri kalan herşeyi denediler ama 4 doktor da denenleri habersizce tıbba göre yalanlamış oldu erkek değil kız arkadaşlar ama işte hurafe desekte kafamızı kurcalıyor kız kıyafeti görüyorum beğeniyorum alamıyorum 02 eylülde allah nasip ederse 5. kez ultrasona gireyim birde dopplere gireyimde o zamandan sonra ancak emin olucam herhalde doğduğunda böyle yaptığım için çok pişman olacağımı bile bile elimde olmadan heyecanla yapıyorum allahımdan canı gönülden asıl dileğim kolay ve normal doğum yapmam bebeğimin yaşaması sağlıklı olması ve hayırlı bir kul olması aminnnnn.....!!!Uzun oldu ama ne yapalım işte detaycıyım biraz:))sevgilerle...

Back
X