kızlar saçma diyorsunuzda neye göre? benim kzım 26 kasım doğumlu. bende sizin gibi düşünüp günüde yazdırdım. benim kzım sınıfında kendınden 1 yaş büyüklerle okudu.1 sene azmı motor kas geilşimi aynı deil anamada soru yazmada sorun. şimdi oğlum 27 aralık doğumlu onu 1 ocak yazdırdım. sen kalk 3 gün için çocuğunu 1 sene erken yazdır. neresi mantık??
Arkadaşım ben de dahil eminim bircok aralik dogumlu arkadaş hicbir seyimizden geri kalmadik cok şükür, bu işler yasa falan bakmiyor kimi cocuk ayni gelisimi 6 yasinda gosterirken kimisi 7 yasinda gosterebiliyor. Biraz akisina bırakmak lazim bu işleri. O zaman ocak doğumlu bebegi olan anne de aralik sonuna yazdirsin sebeo ayni sinifta olacak çocuklara göre daha büyük olacak sıkılır diye. Benim kardesim oyleydi bi yas buyuk gitsin dedik okula ama okul kabul etmedi halbuki motor gelisimi de boyu posu da yerindeydi. Her çocuğu kendi icinde degerlendirmek lazim kasimsa kasim yazdirsin konu sahibi ama okula baslama yaşı geldiginde eger hala kucukse cocuk, o zaman ertelesin okul işini. Artık boyle bi sey mümkün ne de olsa