- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
-
mrb 2.5 aylık bebeğim var ve 2 haftadır elini ağzına götürmeyi ve avcunun içini emmeyi öğrendi.Sürekli emme refleksi içerisinde.Emzik veriyorum emiyor ama düşürünce elini ağzına sokuyor ve avcunu,elini emiyor. Bende artık eldiven taktım gece gündüz eldivenli duruyor fakat nezaman bitecek bu durum?eldiven olduğu halde bu sseferde eldivenini emiyor. Benim sorum şu bu eldiven olayı hep devam edecek mi? ne yapabilirim?teşekkürler
Ne dert ama size malasef bebeğimi kaybettim bölümünü okumanızı tavsiye ederim ayrıca çok normal bi durum hepimizin bebeği yaptı bunu ben hiç dert olarak görmedim ayrıca eldivenini cikarinki elini kullanmayı öğrensin
mrb 2.5 aylık bebeğim var ve 2 haftadır elini ağzına götürmeyi ve avcunun içini emmeyi öğrendi.Sürekli emme refleksi içerisinde.Emzik veriyorum emiyor ama düşürünce elini ağzına sokuyor ve avcunu,elini emiyor. Bende artık eldiven taktım gece gündüz eldivenli duruyor fakat nezaman bitecek bu durum?eldiven olduğu halde bu sseferde eldivenini emiyor. Benim sorum şu bu eldiven olayı hep devam edecek mi? ne yapabilirim?teşekkürler
Niye çocuğu ile bir sorunu yada derdi olan kişilere ''aman ne dert yada ay bu muydu sorunun '' gibi şeyler söylendıkten sonra '' maalesef bebeğimi kaybettim '' bölümü okunması tavsiye ediliyor? Suan için o kişiye dert olmuş bu sorun o anneye ne yapsın kadın bi bılenden akıl alayım demiş. Bu sizin yazdığınız bence yalnış bir karşılaştırma.
Ne dert ama size malasef bebeğimi kaybettim bölümünü okumanızı tavsiye ederim ayrıca çok normal bi durum hepimizin bebeği yaptı bunu ben hiç dert olarak görmedim ayrıca eldivenini cikarinki elini kullanmayı öğrensin
Niye çocuğu ile bir sorunu yada derdi olan kişilere ''aman ne dert yada ay bu muydu sorunun '' gibi şeyler söylendıkten sonra '' maalesef bebeğimi kaybettim '' bölümü okunması tavsiye ediliyor? Suan için o kişiye dert olmuş bu sorun o anneye ne yapsın kadın bi bılenden akıl alayım demiş. Bu sizin yazdığınız bence yalnış bir karşılaştırma.
ya şu tarz yorumları da ben hiç anlamıyorum yani başkaları daha ağır şeyler yaşıyor , yada hiç bebekleri olmuyor diye bebeği olan insanlar hiçbirşeye dertlenmesin mi ? Siz her konuda böyle şükürvari olabiliyormusunuz ? Her daim bizden daha ağır şeyler yaşayan insanlar olacak ama bu bizim dertlerimizi hafifletmeyecek . Bende sözlümü trafik kazasında kaybetmiştim , evli çocuklu olupta eşini kaybeden var diyip rahatlayamıyorum yada BDVde derdini açıp sevgilisiyle tartışan ondan yakınan insanlara sen şükret benimkini kazada kaybettim mi demem gerekiyor ?
Bakın benim demek istediğim sağlıklı bi bebeği var ve bu dert değil biliyorum bende bir anneyim ve bebeğim düşse yüreğim oynar beni soğuk kanlı zannetmeyin aşırı pimpirikliyimdir çocuk konusunda sadece bu bir dert değil tamam endişe olabilir bence konunun açıldığı yer yanlış çocuğum büyürken olmalıydı bir derdim var değil
ya bize göre dert olmasada konu sahibi endişelenmiş dert edinmiş bunu en nihayetinde admin felan değiliz herhangi bir yanlışlık varsa elmeyra taşır zaten , bunu düşünmek irdelemek bizim görevimiz değil ki ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?