Bebeğimin emme aralığı

oby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
50
25
38
Merhabalar,
Bebeğim 1 hafta sonra 4. Ayını doldurmuş olacak ancak hala çok sık emmek istiyor. Gündüzleri 1 buçuk-2 saatte 1 iken geceleri ilk uykusunda 3 saat sonra yine 2 saatte bir emmek istiyor. Sütümün yetmediğini de çok düşünmüyorum çünkü bir memeden diğerine geçirdiğimde azıcık emip bırakıyor.
Bebeğimi ağlatmadan emme aralıklarını nasıl arttırabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

6. ayla birlikte yavaş yavaş katı gıdaya başlayinca kendiliginden uzuyor 2 ay daha sabret derim.

Reactions: oby
2 saatte bir ayet normal onun için. uzatmak için bir çabanız olmasın. mutlu bile olmalısınız bu konuda hatta. çünkü emmeyen bebek çok fazla. bir hemşire tavsiyesi size :)

2 saatte bir ayet normal onun için. uzatmak için bir çabanız olmasın. mutlu bile olmalısınız bu konuda hatta. çünkü emmeyen bebek çok fazla. bir hemşire tavsiyesi size :)
Çok teşekkür ederim, yazdıklarınız ve normal olduğunu öğrenmek moral oldu benim için.

Arkadaşlar benim bebeğm iki aylık olacak gündüzler iki saatte bir beş on dk arada nadir 15/20 dk emiyor geceleri bu ara kaldıramıyorum.gazlı bebek zor yatıyor 24 23 de uyuyo gece 03veya 03;30 da kalkıyor sonra yine kaldırsan da boş iki saat gelsede.yedi de altıda falan ancak emer oldu. Gece Aralık çok oldu zorla emdiriyorum.kaldıramıom.gündüzde tersi yatmayı hiç istemiyor.

Benimde bebegim sizink gibi. Aksam 12 gibi zor uyutuyorum gece bazen 3.30 da bazen 4 de kalkiyor. Suan bir aylik oldu doktor kilo alimi gayet iyi uyandirmaya gerek yok dedi. Sizinde oyle ise endise etmeyin bence. Benim bu ikinci bebegim

Benim kızım 9 aylık gün içinde saat başı emer,ek gıda alıyor gayette güzel yiyor fakat memenin yeri onun için çok ayrı.Ben de kısıtlama getirmiyorum ne zaman isterse veriyorum.Kuzenim 2 çocuğunu da böyle büyuttü ve memeyi bıraktırirken hiç sorun yaşamadı.Bebekler emerken hem ruhlarini hem de karinlarini doyuruyorlar.2 saatte bir emmesi bana uzun bile geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…