Bebegimin emmeye düşkünlüğü

Ben inat ettim almadim yanimiza gece artk uyuyunca kalkmaya usenip ortamiza yatırıyodm almadm inatla memede vermedim sabaha karşı bi verdim aciktysa artik diye bagimli benmki ya kesin aksam gece mamasi yedirip yatrdm 1 saat sonra uyandi acikmasi imkansiz bi saatte

Ben odasını ayıtdım 2 hafta önce
İlk gece kabus gibiydi saat başı uyandı
2.gün alıştı.gexe 2 kere uyanmaya başladı
Son 3-4 gündür de ya 1 kere yada hiç uyanmıyor...
Gece yatıtırken az emziriyorum sonrada kanapede onunla beraber uzanıyorum tabi bütün ışıklar kapalı biraz o yana bu yana dönüyor sonrada sızıyor ardından odasına götürüyorum...inan benimki de meme delisiydi...ama böylece azaldı
Öğle uykusuna gecerken bir tek memede uyuyor...

Kac aylık suan

Ah ah bizimkiler 2 yasina gelmeden duzelmez anladim ben :)
Esim sabah aradi gece niye o kadar cok uyandi meme vermedn diye demi diyo hep oyle uyaniyo canim dedm senin haberin olmuyo memeyi verdiğim icin susuyo daha kucuk cocugu memeden ayirma diyo tabi canim dedm sen cekiyosn ya kahrini tabi ayirmam

Bende besigini odasina tasiyim diyorm ama gece kalkarda duserse diye korkyrm direk ayaga kalkiyo cunku benimki zaten normaldede saat basi kalkiyo o yuzden daha fazla ne olabilir ki bide kac aylik sizin bebeginiz hic olmadi direk kesmeyi düşünüyorum

16 olcak haftaya....benimki de beşikte kalkıyor ama düşmesi imkansız göğüs hizasına geliyor beşik ayağa kalkınca...
Bence odasına götür....ilk gece berbattı nerdeyse vazgeçicektim
Alışık değildim çünkü haline...uyuturken de memede uyutma emzir ama sonra yanına koy kendi sızssın...yarım saate sızmıyorsa emzir zaten hemen uyur ama ertesi gece gene aynısını yap böyle böyle kendi sızmayı öğrenecek...püf noktası karanlık ve yanında tabi sen uzanacaksın...gözlerin de kapalı olsun tabi kısık gözle arada izle onu...birde uyku nefesi al...yani uyuyor numarası yap
Bitde her gün aynı saat olcak tabi
Mesela oğlum öğle uykusundan uyandıktan 8 saat sonra gece uykusuna geçer
14.00 de uyandıysa 22.00 de uyur..çtabi bu düzeni bu şekilde oturttuk odasını ayırarak

Anladm canim benmki bacagini atıp inmeye calisiyo o yuzden korkyrm hani ayaga kalkinca dusmezde gerci bana sesleniyo uyanınca ben yanina gdnce inmeye calsiyo bunu gunduz yapıyo gecede yaparsa korkusu var bu srada aynı heralde dogum tarihleri 29 ocak dogumlu benim oglum bende ayiriyim odaya bakalım bide mesela bazen ben yatana kadar hic uyanmiyo 2 3 saat uyuyo ben odaya girer girmez basliyo kıpırdanmaya uyandiriyo kendini kokumu mu aliyo napiyo anlamadm

25 ocak beniö oğlum da :)
Koku meselesi kesin doğru hissediyorlar
Bol şans diliyorum dene bakalım...haberleşiriz daha :)

ALLAH YArdımcınız olsun. Oğlum 3 buçuk aylık büyüsün biraz rahatlıcaz diye düşünüyordum taa ki sizi okuyana kadar. Zorlu günler mi bekliyor bizi acaba
Her ayin bi zorlugu var tabi canim arkadasm hep buyusunde gor derdi bende ya ne kadaar negatif bi insan diye dusunurdum cidden oyleymis buyudukce zorlaasti hersey kucukken uyumaassi cok güzeldi mesela kucağıma almasam al diye aglamazdi simdi kucakci oldu gece uykusunu soylemiyorm hic yani her bebek farklıdır tabiki

Ne oldu canım bıraktımı emmeyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…