- 30 Ocak 2015
- 19.854
- 28.579
- 798
- 29
- Konu Sahibi ilknurrr22
-
Ben inat ettim almadim yanimiza gece artk uyuyunca kalkmaya usenip ortamiza yatırıyodm almadm inatla memede vermedim sabaha karşı bi verdim aciktysa artik diye bagimli benmki ya kesin aksam gece mamasi yedirip yatrdm 1 saat sonra uyandi acikmasi imkansiz bi saatteBenim.kizim da.ne biberon sever ne emzik tutar.. 5degisik emzik aldik marka marka,damakli.damaksiz vs cesitli...hic birini begenmedi. Varsa yoksa meme. Beni emzik gibi kullaniyo.. yatagimin yanindaki besigine koyunca gene huzursuzlandi gece agladi,uyku sersemi gozlerimi bile acamadan aldim besikten kendi yanima koydum. Meme emdi falan uyudu..daha dogrusu uyuMUŞ ..Ben de uyumus kalmisim neyse ki hareket etmemisiz .. of korkuyorum bebegi ezicez falan diye cok tehlikeli ama.uykuma yenik dusuyorum..bi gecede 7 8kez kalkiyo memeyi yaninda bulamasa
Benmkide oyle 4 ay boyunca ne guzel emiyodu emzigi bi anda birakti@Coconutoil emzik mi o da ne 1 ay kullandik sonra asla veremedik 4 tane secit cesit en pahalisi da dahil emzik aldik ama tutmadi. Canli emzik varken sahtesini naapayim diyor zibidi
Ah ah bizimkiler 2 yasina gelmeden duzelmez anladim ben :)Benmkide oyle 4 ay boyunca ne guzel emiyodu emzigi bi anda birakti
Kac aylık suanBen odasını ayıtdım 2 hafta önce
İlk gece kabus gibiydi saat başı uyandı
2.gün alıştı.gexe 2 kere uyanmaya başladı
Son 3-4 gündür de ya 1 kere yada hiç uyanmıyor...
Gece yatıtırken az emziriyorum sonrada kanapede onunla beraber uzanıyorum tabi bütün ışıklar kapalı biraz o yana bu yana dönüyor sonrada sızıyor ardından odasına götürüyorum...inan benimki de meme delisiydi...ama böylece azaldı
Öğle uykusuna gecerken bir tek memede uyuyor...
Esim sabah aradi gece niye o kadar cok uyandi meme vermedn diye demi diyo hep oyle uyaniyo canim dedm senin haberin olmuyo memeyi verdiğim icin susuyo daha kucuk cocugu memeden ayirma diyo tabi canim dedm sen cekiyosn ya kahrini tabi ayirmamAh ah bizimkiler 2 yasina gelmeden duzelmez anladim ben :)
Bende besigini odasina tasiyim diyorm ama gece kalkarda duserse diye korkyrm direk ayaga kalkiyo cunku benimki zaten normaldede saat basi kalkiyo o yuzden daha fazla ne olabilir ki bide kac aylik sizin bebeginiz hic olmadi direk kesmeyi düşünüyorumBen odasını ayıtdım 2 hafta önce
İlk gece kabus gibiydi saat başı uyandı
2.gün alıştı.gexe 2 kere uyanmaya başladı
Son 3-4 gündür de ya 1 kere yada hiç uyanmıyor...
Gece yatıtırken az emziriyorum sonrada kanapede onunla beraber uzanıyorum tabi bütün ışıklar kapalı biraz o yana bu yana dönüyor sonrada sızıyor ardından odasına götürüyorum...inan benimki de meme delisiydi...ama böylece azaldı
Öğle uykusuna gecerken bir tek memede uyuyor...
16 olcak haftaya....benimki de beşikte kalkıyor ama düşmesi imkansız göğüs hizasına geliyor beşik ayağa kalkınca...Bende besigini odasina tasiyim diyorm ama gece kalkarda duserse diye korkyrm direk ayaga kalkiyo cunku benimki zaten normaldede saat basi kalkiyo o yuzden daha fazla ne olabilir ki bide kac aylik sizin bebeginiz hic olmadi direk kesmeyi düşünüyorum
16 aylık olcak haftayaKac aylık suan
Anladm canim benmki bacagini atıp inmeye calisiyo o yuzden korkyrm hani ayaga kalkinca dusmezde gerci bana sesleniyo uyanınca ben yanina gdnce inmeye calsiyo bunu gunduz yapıyo gecede yaparsa korkusu var bu srada aynı heralde dogum tarihleri 29 ocak dogumlu benim oglum bende ayiriyim odaya bakalım bide mesela bazen ben yatana kadar hic uyanmiyo 2 3 saat uyuyo ben odaya girer girmez basliyo kıpırdanmaya uyandiriyo kendini kokumu mu aliyo napiyo anlamadm16 olcak haftaya....benimki de beşikte kalkıyor ama düşmesi imkansız göğüs hizasına geliyor beşik ayağa kalkınca...
Bence odasına götür....ilk gece berbattı nerdeyse vazgeçicektim
Alışık değildim çünkü haline...uyuturken de memede uyutma emzir ama sonra yanına koy kendi sızssın...yarım saate sızmıyorsa emzir zaten hemen uyur ama ertesi gece gene aynısını yap böyle böyle kendi sızmayı öğrenecek...püf noktası karanlık ve yanında tabi sen uzanacaksın...gözlerin de kapalı olsun tabi kısık gözle arada izle onu...birde uyku nefesi al...yani uyuyor numarası yap
Bitde her gün aynı saat olcak tabi
Mesela oğlum öğle uykusundan uyandıktan 8 saat sonra gece uykusuna geçer
14.00 de uyandıysa 22.00 de uyur..çtabi bu düzeni bu şekilde oturttuk odasını ayırarak
25 ocak beniö oğlum da :)Anladm canim benmki bacagini atıp inmeye calisiyo o yuzden korkyrm hani ayaga kalkinca dusmezde gerci bana sesleniyo uyanınca ben yanina gdnce inmeye calsiyo bunu gunduz yapıyo gecede yaparsa korkusu var bu srada aynı heralde dogum tarihleri 29 ocak dogumlu benim oglum bende ayiriyim odaya bakalım bide mesela bazen ben yatana kadar hic uyanmiyo 2 3 saat uyuyo ben odaya girer girmez basliyo kıpırdanmaya uyandiriyo kendini kokumu mu aliyo napiyo anlamadm
İnsallah uzun surmez bide esim herseye burnunu sokmasa25 ocak beniö oğlum da :)
Koku meselesi kesin doğru hissediyorlar
Bol şans diliyorum dene bakalım...haberleşiriz daha :)
ALLAH YArdımcınız olsun. Oğlum 3 buçuk aylık büyüsün biraz rahatlıcaz diye düşünüyordum taa ki sizi okuyana kadar. Zorlu günler mi bekliyor bizi acabaBugun 2. Gun kizlar bakalim kac kere kalkcak insallah sabirli olurumda vermem. Meme
Her ayin bi zorlugu var tabi canim arkadasm hep buyusunde gor derdi bende ya ne kadaar negatif bi insan diye dusunurdum cidden oyleymis buyudukce zorlaasti hersey kucukken uyumaassi cok güzeldi mesela kucağıma almasam al diye aglamazdi simdi kucakci oldu gece uykusunu soylemiyorm hic yani her bebek farklıdır tabikiALLAH YArdımcınız olsun. Oğlum 3 buçuk aylık büyüsün biraz rahatlıcaz diye düşünüyordum taa ki sizi okuyana kadar. Zorlu günler mi bekliyor bizi acaba
Ne oldu canım bıraktımı emmeyıHer ayin bi zorlugu var tabi canim arkadasm hep buyusunde gor derdi bende ya ne kadaar negatif bi insan diye dusunurdum cidden oyleymis buyudukce zorlaasti hersey kucukken uyumaassi cok güzeldi mesela kucağıma almasam al diye aglamazdi simdi kucakci oldu gece uykusunu soylemiyorm hic yani her bebek farklıdır tabiki
Yok canim ama gece her kalktgnda vermiyorm bu ara biraz daha az kalkiyo en azındanNe oldu canım bıraktımı emmeyı
Yok canim ama gece her kalktgnda vermiyorm bu ara biraz daha az kalkiyo en azındanNe oldu canım bıraktımı emmeyı
Anladm tatlım. Benımde oglum 18 aylık süreklş emiyorYok canim ama gece her kalktgnda vermiyorm bu ara biraz daha az kalkiyo en azından
Benimkide oyle yaa resmen cani skldkca emiyo geçen gun banyoya gircem ustumu cikariyodm gordu basladi meme meme gündüzde oyle dikkatini dagitamiyorm hadi oyun oynayalim diye kandirmya calsyrm ama yok meme sayikliyo resmenAnladm tatlım. Benımde oglum 18 aylık süreklş emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?