Bebeğimin ense kalınlığı lütfen yardım

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
32
Herkese merhaba dün olan kanamamdan dolayı bugün dr a gittim ense kalınlığı 2.5 mm ile 3 mm arasında gördü tam hatırlamıyorum kaç olduğunu.Pazartesi ikili tarama olucak içim içimi yiyor ense kalınlığı böyle çıkıp bebeği sağlıklı doğan var mı ultrasonda hareket edişi gözümün önünden gitmiyor çok kötüyüm

Genelde 3 üzeri sıkıntı olarak bakılıyor sakin olun tarama testinin sonucunu bekleyin.. Burda öyle cooookkkkk olupta sağlıklı bir şekilde evladını kucaklarına aldılar sakin ol canım..

Böyle olup da sağlıklı doğum yapan çok stres yapmadan bekletin

Genelde 3 üzeri sıkıntı olarak bakılıyor sakin olun tarama testinin sonucunu bekleyin.. Burda öyle cooookkkkk olupta sağlıklı bir şekilde evladını kucaklarına aldılar sakin ol canım..
Canım sakin olmaya çalışıyorum ama hiç aklımdan çıkmıyor pazartesi yapılcak ikili taramam.3 mm altındaymış..

Bir tek ense kalınlığından teşhis koyulmaz. Sakin ol, doktorunu bekle.

Boş yere stres yapıp kendinizi üzmeyin derim
Evet çok çok zor bi durum yaşamayan anlamaz ama sürekli bi korku bi endişe hali sizi ve bebeğinizi daha çok yıpratır benim arkadaşımın hep tehlikeli çıktı taramaları vs ve artık bebeğinin down sendromlu olacağına kendilerini hazırladılar çünkü öyle ya da böyle o bebek doğacaktı..Sonuç gayet sağlıklı bi bebekleri oldu hamileliğini kendine zehir ettiği ile kaldı .( o günleri hatırlamak bile istemiyorum diyor) Bebeğini kucağına alan bir anne için çok acı hamileliğini bu şekilde hatırlaması ..hatta hatırlamak bile istememesi ..

Benim de cok bilgim yok ilk hamileliğim beklemekten baska carem yok zaten
Sıkıntı etme içine benim de ilk hamileliğimde buna benzer bir durum olmuştu, zaten şüpheli bir durum varsa perinatoloğa yönlendirip orada ayrıntılı ultrason çektirmeni isteyecekler. Sadece ense kalınlığı ile teşhis koyulmaz. Burun kemiği, ayak parmak ayrıklığı, kalp, böbrek gibi organlarda da anomaliler varsa o zaman zaten şüphe büyür. Şimdilik canını sıkma bence.

Canım sakin olmaya çalışıyorum ama hiç aklımdan çıkmıyor pazartesi yapılcak ikili taramam.3 mm altındaymış..
Tamam işte olması gereken o canım 3 mm üzerii sıkıntı olarak görülüyor şimdi sakin ol ve dua et birşey çıkmayacak Allah'ın izniyle eminim

Kesinlikle öyle iki gün bile benim için o kadar zor geçti ki pazartesi ikili taramam olucak bir hafta da onu beklicem gerçekten çok zor Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…