Merhaba Canlarım bugün bebeğim 10 hafta 5 günlük kontrolu vardı gittik ama üzgün çıktık tabiki ense etinde kalınlık olduğunu haftaya 2li test yapılacağını söyledi dr,2.5 un üstünde olunca endişe ediyoruz dedi bizim ki 1.19 muş bilenler yorum yazsın bizi neler bekliyor.
Merhaba Canlarım bugün bebeğim 10 hafta 5 günlük kontrolu vardı gittik ama üzgün çıktık tabiki ense etinde kalınlık olduğunu haftaya 2li test yapılacağını söyledi dr,2.5 un üstünde olunca endişe ediyoruz dedi bizim ki 1.19 muş bilenler yorum yazsın bizi neler bekliyor.
merhabalar bende cumartesi günü 11+4 günlük gebeyken 2 li test ve ense kalınlığına bakıldı şimdi doktor aradı 1/400 risk çıkmış ve ense kalınlığıda 1.6 çıktı bu değerde çok iyi değil sınırda dedi yarın tekrar gelin bakalım dedi bayağı moralim mozuk inşallah herşey yolunda gider
insan çok üzülüyor canım ama bence bebişlerimiz sapa sağlam dr bilemiyorlar bence 1.6 için yüksek mi dedi anlamıyorum internette 2.5in üstü riskli yazıyor.gelişmeleri bana yaz bende yazarım canım
Kizlsr dr kan değerine göre dennis olmasin 1 li değerle iyi yani bence boşuna evham yapiuyorsunuz
2.5 üzerine çıkarsa kork demsti bna drm hamdolsn cikmadida
Ben iki farklı hastmde yaptrdm aynı gün. Birinde 1.1 diğerine 2.2 çıkmıştı kan degerlermde coj sükut risk yok tu
Bnce fazla takilmayn bi yanlışlık var bnce
Kizlsr dr kan değerine göre dennis olmasin 1 li değerle iyi yani bence boşuna evham yapiuyorsunuz
2.5 üzerine çıkarsa kork demsti bna drm hamdolsn cikmadida
Ben iki farklı hastmde yaptrdm aynı gün. Birinde 1.1 diğerine 2.2 çıkmıştı kan degerlermde coj sükut risk yok tu
Bnce fazla takilmayn bi yanlışlık var bnce