- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Yasemin8134
Aslı yayoğun bi sosyal izolasyon hayatı varsa belki de haberi bile yoktu şu an öğrendi![]()
![]()

Aklımda bır cevap var ama ınsallah onu demez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslı yayoğun bi sosyal izolasyon hayatı varsa belki de haberi bile yoktu şu an öğrendi![]()
![]()
Şuan herşeyi tek tek okudugunu biliyoruz
Evet ha gayret cevap verebilirsin
Neden orda kaliyorsunuz
Lutfen onu demesin aklımdakı olmasını ıstemedigim cevap oÇünkü hazır tatil olmuşken kocişi sosyalleşelim, ailelerimizi (ailemi) görelim demiş. Oyumu bu cevaptan yana kullanıyorum.
Çünkü hazır tatil olmuşken kocişi sosyalleşelim, ailelerimizi (ailemi) görelim demiş. Oyumu bu cevaptan yana kullanıyorum.
bu ülkeye sokağa çıkma yasağı da getirsen böyle kafasının dikine gitmeye çalışanlar çıkıcak.he belki ceza öderlerse biraz sırf para yüzünden akılları başlarına gelir.Y Yasemin8134 bunu beğendiğine göre bu sebepten kayınvalidedesin yanlış anlamıyoruz herhalde.
HyrY Yasemin8134 bunu beğendiğine göre bu sebepten kayınvalidedesin yanlış anlamıyoruz herhalde.
Suan kalabalık demek cahillik demek zaten?Ya kızlar az sakin olun kadın yeni üye olmuş insan bi hoşgeldin halin vaktin nasıl der hepiniz saldırmışınız yazık![]()
Malum soruyu sormuyorum sorunuza cevap veriyorum kalabalık bişey yapmaz cahillik yapar .
Niye peki yasemin neden ordasiniz?
bu ülkeye sokağa çıkma yasağı da getirsen böyle kafasının dikine gitmeye çalışanlar çıkıcak.he belki ceza öderlerse biraz sırf para yüzünden akılları başlarına gelir.
Sadece "hyr" mı??
karantinada evde kalmalıydınız.Normalde anne babayla büyüyor ama kayinvalidem deyim 2 haftdr burda ev kalabalık aşırı gürültü var uyksuu bölünüyor endişe ediyorum bisey olurmu sizde kalabikta bebek büyüten varmi srun olurmu aşırı ses gürültüden
Tespit edip de ceza yazmak çok mümkün değil ki. Ancak komşular falan şikayet ederse.
Eski konularına baktım, sildiği konular var. Bastım şikayeti, çünküm ben bir ispiyoncuyum![]()
Bende onu diyorum canımsuSuan kalabalık demek cahillik demek zaten?
hala cevap alıcağına inanmış soruyo ya kıyamamNiye peki yasemin neden ordasiniz?