- 8 Aralık 2024
- 304
- 197
- 18
- Konu Sahibi teacherlife
bebeğimin sarılık süreci olmuştu ve enfeksiyondan 7 gün hastanede tedavisi olmuştu. 5 gün önce çıktık hastaneden. hastanedeyken 3 saatte bir emzirmeye gidiyodum benim peşimden de 60-70-80 ne kadar alırsa mama veriyolardı. gece gitmiyodum emzirmeye gece ise her emmede 120 ccye kadar mama verdiklerini söylemişlerdi. bu arada bebeğim 13 günlükken tedaviye başladı 20 günlükken çıkardık. bana çok fazla geliyordu 120 cc mama 13 günlük bebeğe. her neyse bana kendimi yetersiz hissettirdiler bende eve geldiğimizde emzirme sonra mama takviyesi yapıyodum bugün doktora gittik 23 günlük bebeğim ve kilosu çok artmış dedi karnı çoo genişlemiş mamayı kesiceksin dedi. şimdi eve geldik çok ağlıyo acaba aç mı emzirdim ama hala ağlaması var ve sancılı bir bebek gaz sancımız cok var çıkaramıyor sürekli ayaklarını tepiyor. memedeyken 5 dk sakinse bi anca sancı gelip itmeye başlıyo mememi kafasını sağa sola sallıyor. acaba aç mı? doktora dedim doydugunu anlamıyorum aranıyo dedim ve mama takviyesi yapıyolardı burda dedim. karnı çok şiş çok genişlemiş kes mamayı dedi ama alıyo verince dedim alır onlrda doyma refleksi yok midesi şu kadarcık diyip serçe parmağını gösterdi e madem öyleydi her sabah kontrole gidiyordu bebeğimi orada neden söylememiş. şu an bebeğim çok ağlıyor meme veriyorum onuda istemiyor itiyor 2 dk duruyo memede sonra atıyo kendini bi anda çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor karnıda taş gibi. kakasını yapıyor ama gazı çıkmıyor. napıcam ben? gerçekten çok üzülüyorum çıkaramıyorum da gazını ne yapmam lazım