arkadaşlar tam 1 saattir bebeğimin gazını çıkartmaya çalışıyorum ama nafile. zınco kullanıyorum .sürekli kendimde kimyon kaynatıp içiyorum. gaz yapan şeyler yiyip içmiyorum. of ya ellerim koptu sırtını sıvazlamaktan.rezene çayınında yan etkileri çokmuş diyorlarne yapcam ben ya :çok üzgünüm:lütfen akıl verin
arkadasım benımde bebısım 10 gunluk oldu.benımde sorunum aynı gece gunduz aglıyor bebegım gaz yuzunden.zınco verıyorum mılupanın karısık bıtkı cayından verıyorum yınede cok gazı var.o agladıkca ıcım parcalanıyor
nurse harvey veya sab simplex olabilirmi
arkadaşlar tam 1 saattir bebeğimin gazını çıkartmaya çalışıyorum ama nafile. zınco kullanıyorum .sürekli kendimde kimyon kaynatıp içiyorum. gaz yapan şeyler yiyip içmiyorum. of ya ellerim koptu sırtını sıvazlamaktan.rezene çayınında yan etkileri çokmuş diyorlarne yapcam ben ya :çok üzgünüm:lütfen akıl verin
bebegı kolunun ustune yatırıp yürü onunla en ıyı böyle cıkıyorarkadaşlar tam 1 saattir bebeğimin gazını çıkartmaya çalışıyorum ama nafile. zınco kullanıyorum .sürekli kendimde kimyon kaynatıp içiyorum. gaz yapan şeyler yiyip içmiyorum. of ya ellerim koptu sırtını sıvazlamaktan.rezene çayınında yan etkileri çokmuş diyorlarne yapcam ben ya :çok üzgünüm:lütfen akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?