Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de wind-salben aldırdım eşime..bakalımm bu akşam denicem..gelişmeleri burdan yazarım..umarım iyi gelir..om-x kullanıyorum ama öle çok bir faydasını göremdim..bu merhemi baya bir övüyolar bakalım umarım bebeişimin sıkıntısına iyi gelir
arkadaşım gaz çıkarmaya çörek otu birebir 2 çay kaşı ver gazını hemen çıkarıyo çörek otundan 1 çay kaşığı çay bardağına koy üzerine su ondan içir bağrına alıp tıpışla hemen çıkatıyor gazını sorun olursa sorabilirsin:92:
arkadaşım gaz çıkarmaya çörek otu birebir 2 çay kaşı ver gazını hemen çıkarıyo çörek otundan 1 çay kaşığı çay bardağına koy üzerine su ondan içir bağrına alıp tıpışla hemen çıkatıyor gazını sorun olursa sorabilirsin:92:
aynen canım benim kızımda çok ağlıyordu gaz probleminden bende çok şey denedim en ssonunda çörek otundan fayda buldum heralde onu kaynatıp suyundan bi kaç çay kaşığı verdiğimden sonra ağlaması baya yavaşlamıştı tavsiyem onu içirmen bide karnını ayaklarını sıcak tutman kolay gelsin
Biraz eski bir konuymuş ama benim gibi bakanlar olursa internette kolay bebek masajı yöntemleri var gerçekten işe yaradı bizde. Hem gazı hemde kakasını kolay atıyor. Birde kolik bebekler için anne karnındaki sesleri fön makinesini kaydetmişler youtube da baya rahatlatmıştı kızımızı zaten bu dönemde bebekler en ufak sancıda çok büyük ağrı tepkisi verirlermiş korkmayın :) 4. Ayda bitiyor rahatlıyorsunuz.. Tüm bebişlere sağlıklı günler