bebegimin gelişmesi geriden gidiyormuş..

misskelebek

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
7
1
6
35
İzmir
arkadaslar yardım lutfen.35 haftalık hamıleyım.ama bebegım 3 hafta gerıden buyuyormuş.bunu yasayan bırılerı varmı?rısklı mı bu durum
:5:

arkadaslar yardım lutfen.35 haftalık hamıleyım.ama bebegım 3 hafta gerıden buyuyormuş.bunu yasayan bırılerı varmı?rısklı mı bu durum
:5:

merhaba canım bu benimde hamileliğimde yaşadığım bir durumdu maalesef
bebeğimin gelişimi seninki gibi birkaç hafta geriden geldi ve bebeğim 2.5 kilo doğdu :(
ve sonrasındada bizi çok uğraştırdı hala da uğraşıyoruz :)
boyu ve kilosu yaşıtlarına göre geride çünkü ama korkma sakın
Allah a şükür başka bir sıkıntımız yok çok akıllı ve hareketli bir çocuk ve sağlıklıda
varsın boyu kilosu geriden gelsin napalım :)
ayrıca biz 1.5 senedir fln gastriontoloji bölümüne gidiyoruz ve boyundada gelişme yaşadık baya bi
şu anada sadece 6 ay geriden geliyo doktor bununda zamanla düzeleceğini sölyledi :)

benim de 29 .haftada 2 hafta geriden geliyodu ayrıca tsh da yükselmişti troid ilacı kullanmaya başladım doktorumda iyi beslen dedi 10 gün gerçekten aşırı beslendim ve kontrole gittim doktor büyütmüşsün dedi ve normal haftasına döndü sende biraz yediklerini artır canım ben balık süt yumurta ceviz fındık badem bunları aşırı yedim zaten doktorumda belli oluyo yediğin dedi çok şükür şeker veya kilo problemim yoktu rahat rahat yedi,m şimdi o kadar abartmıyorum ama günde 1 yumurta 3 bardak süt içiyorum mutlaka

Back
X