Bebek Beslenmesi bebeğimin göbeğindeki kan???? Acil yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

glmsekaderine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
103
55
48
arkadaşlar merhaba. 16 eylülde 37 haftalık doğum yaptım. bebeğim 1 hafta sonra göbeği düştü. 2 gün sonra banyo yaptırdık banyodan sonra göbeğinde kan pıhtısı gördüm. endişelendim. doktoruna ulaşamadım. 2 gün sonrasında yine banyo yaptırdık ve hafif sızıntı şeklinde yine kanama oldu. Normal mi bilmiyorum. Endişeleniyorum. sizinkiler nasıl böyle olan oldu mu?

Göbekte kızarıklık fln yoksa normal benimki haftalarca kanadı en sonunda doktorumuz yaktı nitratla zararsiz ama giysileri leke olur dedi yoksa yakmada yapmayacaktı sıkıntı yapmayın hiç Güle güle büyütün bebeginizi

Göbekte kızarıklık fln yoksa normal benimki haftalarca kanadı en sonunda doktorumuz yaktı nitratla zararsiz ama giysileri leke olur dedi yoksa yakmada yapmayacaktı sıkıntı yapmayın hiç Güle güle büyütün bebeginizi
2 defa kanadı ikiside banyodan sonra sızıntı şeklinde oldu ve hemen kuruyuo pıhtılaştı. İnşallah bir problem çıkmaz endişelendim biraz. Yarın doktora götüreceğim

Back
X