- Konu Sahibi TuzluCekirdek
-
selam bayanlarrr bu seferki sorum şu...
şimdi benim kocişin gözü mavi annesininde benim gözüm açık kestane anneminde aynı açık kestane yani güneşte falan yeşil oluyor gözlerimiz... sizce bebeğimizin gözleri hangi renk olur tecrübeli ve bilgisi olan arkadaşlar yardım edermisiniz :CüvCüv::asigim:
Canım bununla birlikte en önemlisi eli ayağı düzgün, sağlıklı bir bebek olması. İnşallah sağlıklı bir doğum yapar bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız.
kız sevocan3, ben daha hamile bile değilim, aklıma kurt düşürdün şimdi bak,:bbo:
hamile kalırsam eğer (inşallah) ben ve eşim koyu kahve, anneler babalar da öyle,
ama eşimin teyzesinin göz rengi mavi (ve inanılmaz güzel, ışıl ışıl, cam gibi maşallah), benim teyzemin gözleri de yeşil,
acep, benim çocuğun ne renk olur ki gözleri,kafamçokkarıştı
bu arada, tabiki bir anne, önce bebeğinin sağlığını düşünür, öncelik elinin ayağının düzgün olmasıdır, cinsiyet, kaş, göz, vs,,, önemli değildir, sağlıklı ve hayırlı evlattır öncelikli dilek, her durumda aynı şeyleri tekrar tekrar belirtmeye lüzum yok diye düşünüyorum ben, değişmez çünkü asıl dilek, temenni, aynıdır,,,
ayrıca bebeğin göz renginin tahmini, önemli olmayan, ancak konuşulması hoş olan, keyif veren, haz alınan dialoglar,,,:CüvCüv:
yani hep olur, anne bana benzesin ister, baba bana benzesin ister, anne sülalesi bebek olunca tıpkı onlardır, bebek, baba sülalesinin hık demiş burunlarından düşmüştür, vs.vs.vs...
ablam sezeryanla doğum yaptı, henüz ayılmamıştı daha,
iki kelimeden birincisi, karnım acıyo, yanıyo,
iki kelimeden ikincisi, bebeğim güzel mi?
biz güzel demekten helak olduk valla, :bbo:[/COLOR][/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?