Çocuk Hastalıkları Bebeğimin gözlerinde alerjik egzema :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

makdemir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
360
266
103
Merhaba arkadaşlar doğumdan beri gözlerinib üstü kırmızıydo zaten doğum lekesi zannettik ilk başta ams son bir aydır bu sekilde kabarık deri döküyo çok kaşınıyo belliki hiç huzurlu değil bebeğim.doktor kortizon lu krem verdi en fazla 5 gün sür dedi sürdüm geçti sms tekrarladı aranızda bunu yaşayan bilen tavsiyede bulunabilecek varsa yardımlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• DSC_0099.webp
    DSC_0099.webp
    6 KB · Görüntüleme: 64
Atopık dermatıt genelde bebkelede gıda alerjısınde olur dk bunh konus bebegının genel durumu nasıl kusması kakası huzursuzlugu

Atopık dermatıt genelde bebkelede gıda alerjısınde olur dk bunh konus bebegının genel durumu nasıl kusması kakası huzursuzlugu
Hastane ye gittik canım başk doktora gösterdik oda gıda alerjisi dedi kan verdik bakalım haftaya belli olacak çok üzülüyorum gözleri kaşınıyo sürekli rahatlatamıyotum onu:(

Coresatin pembe var kortizonsuz krem bunu sürebilirsin egzamalara iyi geliyor ama alırken gözün üstüne sürülürmü diye sor canım

Canım alerjının hangı gıdaya oldugunu tesbıt etmek gerekıyor dıyetle kızımdada sut sut urunlerı ve balık alerjısı var bıldıgımız dıyetle bırlıkte uzun zamandır egzama cıkmıyor elhamdullah sende dıyet uygula kendıne ıyı bı alerjı dk gorus ve osana gereken herseyı soyluycek coraatın gozun ustune surulunce gozune kacarsa sakıncalı olabılır oyuzden bunuda dk gorus gecmıs olsun

3 yaş altı cocuklarda negatıf cıkma ıhtımalı yuksek kızıma 4 kere yapıldı hepsı negatıf sonuclandı alerjıde asıl olan dk soyledıgı asıl olan tepkıdır pozıtıf cıkarsa var zaten ama negatıf cıkarsa yok anlamına gelmıyor bızde egzama kusma hırıltı ve geitada mukus kan oluyor alerjen gıdaya maruz kalınca

Back
X