bebeğimin hareketleri...

ecrnkubra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
45
0
36
İstanbul
S.a. arkadslar .) şeyy ya benm aklıma takılan bişey var :( ben bebegin hareketlerini karnımda cok az hissediyorum... yani sabahları bikaç kez vede aksamları bikaç kez.. onun dısında hiç hissetmiyorum cok hareketsizz :( bu anormal bi durummu sizcee?? buarada 20+4 olduk....

bak ben şuan burya yazarken akşam babası bana sarılırken yemek yerken tuvaletteyken,
dün dişçiye gittim sıra beklerken yolda yürürken her dakka oynuyor :1:
benimki 16.haftamda başlamıştı
şimdi heycanlısın duymak isityorsun ama bırak bak önünde dolu hafta var ilerki zamanlarda ben niye bukadar acele etmişim zaten hiç durmuyor diyeceksin :)

ilerki aylarda nedne durmuyor diye ağlayacaksın :emir_bebek::1:

ağlamadım ama çok yalvarıyorum, ne olur kızım azıcık uyu diye. anne karnında müzikleri dinletmeye başladım 2,5-3 aylıkken (biraz erken oldu ama olsun), şimdi çok rahatsız olursam kulaklığı dayıyıveriyorum. biraz o uyuyo biraz ben. yoksa baş edemiyorum :9::9::9:

ağlamadım ama çok yalvarıyorum, ne olur kızım azıcık uyu diye. anne karnında müzikleri dinletmeye başladım 2,5-3 aylıkken (biraz erken oldu ama olsun), şimdi çok rahatsız olursam kulaklığı dayıyıveriyorum. biraz o uyuyo biraz ben. yoksa baş edemiyorum :9::9::9:

sorma ya adam hiç durmazmi bide balık gibi kayıp duryor :1: bedne mozart dinletioyrum :1:

21. hafta her hareketini hissetmek için daha çok erken, bebeğin zaten çok hareketli ama daha küçük olduğu için hissedemiyorsun. Bir kaç hafta daha bekle, ben 29. haftamdayım bu sabah resmen sert tekmesiyle titreyip uyandım.

S.a. arkadslar .) şeyy ya benm aklıma takılan bişey var :( ben bebegin hareketlerini karnımda cok az hissediyorum... yani sabahları bikaç kez vede aksamları bikaç kez.. onun dısında hiç hissetmiyorum cok hareketsizz :( bu anormal bi durummu sizcee?? buarada 20+4 olduk....

normaldir canım daha erken,20 haftalıkken ben hiç hissetmiyordum hele..sonradan çok hareketlendi:nazar::emir_bebek:

bende 18.haftamda hısettmıstım ılk hareketlerını 20 haftamdada ıyıce hıssetmeye basladım
artık hıc durmuyor valla soyleyım bazen uykumdan uyarıyor benı tepıklerıyle kızım.
fazla haraketlı :nazar: masallah ::emir_bebek:

merhaba hanımlar bizde 26 haftalığız maşallah yerinde durmuyo oğluşum kıpır kıpır son 15 gündür çok hissediyorum hareketlerini öle karnımı izliyorum harekete geçince çok hoşuma gidiyo onu böle izlemek akşam babası bile gördü karnımdaki hareketleri artık baya belli ediyo kendini bebişim ama ters dönmüş inş düzelir

şubatta doğum yaptım bende daha çok erken yeni yeni başladı zaten kendini belli etmeye ben 20. haftada hissetmiştim daha önünde çok uzun zaman var keyfini çıkar daha küçük haftadan haftaya dahada belirginleşecek hareketleri hiç kkafana takma hamileliğin kıymetini bilin sabırsızlanıyorsunuz biran önce doğum yapmak için ama özleyeceksiniz karnınızda olduğu günleri ben çok özlüyorum şimdiden:)

Back
X