bebegimin hareketleri

sevilay1984

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.142
372
123
41
merhabalar ben yeni uyeyim ve 16 yasindayim 4 aylik hamileyim sorum su yan yatarken elimi karnima koydugumda boyle sanki pit pit biri vuruyo gibi acaba bebegim mi yoksa bagirsak felen mi ne zaman olsa mutluluktan halay cekicem:)

çok iyi bişey yapmışın aferin yazık ya 16 yasnda
Bence iyi yaşıtlarım kızları görüyorum burada kucaktan kucağa dudaktan dudağa hayatın tadını çıkaracaksın bir ahmetle bir mehmetle onların yaptığı çok doğru benim yaptığım yanlış abla? Evet erken anne olmak içinde diğer herşey içinde ama pişman değilim çocuk anne olmaktan ve küçük yaşta evlendiğim içinde eşime çok bağlıyım oda 22 yaşında henüz...

Kesin bebk hareketleridir ablacım..

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun:) Büyük ihtimal 4.ayı doldurmuşsan bebişin hareketleridir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Şunu da söyleyeyim canım pişmanlık zamanla oluşan bişeydir. Umarım zaman sana kötü şeyler göstermezde pişman olmazsın. Üstelik senin yaşlarındaki kızların hepsi şapşup kucaktan kucağa değiller. Edebiyle okuyan bir sürü çocuğumuz var. Neyse yuvanda mutlu olursun inşallah

amin ablacim amin Allah kimseyi pisman etmesin :)

mahkeme nasıl izin verdi ?
muracaata bulunuyorsun annen veya baban davayi aciyor bende annem acti hakime hanim banada kucuksun felen dedi ama dedikodu felen cikmasin seviyorsunda dedi izin vericem dedi babamada bu kizin hep arkasinda olacaksiniz dedi esimede bu kizida uzme dedi kagidi muhurledi kagitla nufusa gittik belediyeye gittik imzalari attik nikahimiz kiyildi

nasıl bi hakimeymiş anlamadım

tuhaf mi izin vermesi izin vermeseydide kavusamaydik senelerce flort etseydik sonra hevesimiz bitincr ayrilsaydik daha mi iyi
16 yaşında reşit degil çocuk oluyorsun o yüzden hevesiniz kaçacaksa evlenincede kaçar kzum o zaman da boşanmış bi kadın olacaksın üstelik çocuklu hayatın neler getirecegi hiç belli olmaz o yüzden diyorum kötü niyetle degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…