- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Hahaha gerçekşakamsını sen gerçekmi
Mahkeme kararıyla evlendik :)16 yaşında hamile kalman demek,eşinin hapse girmesi demek,zira adam henüz bir çocukla sevişmiş oluyor..
Mahkeme kararıyla evlendik :)
Bence iyi yaşıtlarım kızları görüyorum burada kucaktan kucağa dudaktan dudağa hayatın tadını çıkaracaksın bir ahmetle bir mehmetle onların yaptığı çok doğru benim yaptığım yanlış abla? Evet erken anne olmak içinde diğer herşey içinde ama pişman değilim çocuk anne olmaktan ve küçük yaşta evlendiğim içinde eşime çok bağlıyım oda 22 yaşında henüz...çok iyi bişey yapmışın aferin yazık ya 16 yasnda
Kesin bebk hareketleridir ablacım..Bence iyi yaşıtlarım kızları görüyorum burada kucaktan kucağa dudaktan dudağa hayatın tadını çıkaracaksın bir ahmetle bir mehmetle onların yaptığı çok doğru benim yaptığım yanlış abla? Evet erken anne olmak içinde diğer herşey içinde ama pişman değilim çocuk anne olmaktan ve küçük yaşta evlendiğim içinde eşime çok bağlıyım oda 22 yaşında henüz...
Öncelikle bebeğin hayırlı olsun:) Büyük ihtimal 4.ayı doldurmuşsan bebişin hareketleridir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Şunu da söyleyeyim canım pişmanlık zamanla oluşan bişeydir. Umarım zaman sana kötü şeyler göstermezde pişman olmazsın. Üstelik senin yaşlarındaki kızların hepsi şapşup kucaktan kucağa değiller. Edebiyle okuyan bir sürü çocuğumuz var. Neyse yuvanda mutlu olursun inşallahBence iyi yaşıtlarım kızları görüyorum burada kucaktan kucağa dudaktan dudağa hayatın tadını çıkaracaksın bir ahmetle bir mehmetle onların yaptığı çok doğru benim yaptığım yanlış abla? Evet erken anne olmak içinde diğer herşey içinde ama pişman değilim çocuk anne olmaktan ve küçük yaşta evlendiğim içinde eşime çok bağlıyım oda 22 yaşında henüz...
abla cok guzel birsey hahahaKesin bebk hareketleridir ablacım..
amin ablacim amin Allah kimseyi pisman etmesin :)Öncelikle bebeğin hayırlı olsun:) Büyük ihtimal 4.ayı doldurmuşsan bebişin hareketleridir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Şunu da söyleyeyim canım pişmanlık zamanla oluşan bişeydir. Umarım zaman sana kötü şeyler göstermezde pişman olmazsın. Üstelik senin yaşlarındaki kızların hepsi şapşup kucaktan kucağa değiller. Edebiyle okuyan bir sürü çocuğumuz var. Neyse yuvanda mutlu olursun inşallah
Bende 16 haftalık hamileyim kızımız oynamadı henüz bekliyorum heyecanla..abla cok guzel birsey hahaha
HAYIRLI OLSUN ALLAH BEBISLERIMIZI BIZLERE BAGISLASINBende 16 haftalık hamileyim kızımız oynamadı henüz bekliyorum heyecanla..
mahkeme nasıl izin verdi ?Mahkeme kararıyla evlendik :)
muracaata bulunuyorsun annen veya baban davayi aciyor bende annem acti hakime hanim banada kucuksun felen dedi ama dedikodu felen cikmasin seviyorsunda dedi izin vericem dedi babamada bu kizin hep arkasinda olacaksiniz dedi esimede bu kizida uzme dedi kagidi muhurledi kagitla nufusa gittik belediyeye gittik imzalari attik nikahimiz kiyildimahkeme nasıl izin verdi ?
nasıl bi hakimeymiş anlamadımmuracaata bulunuyorsun annen veya baban davayi aciyor bende annem acti hakime hanim banada kucuksun felen dedi ama dedikodu felen cikmasin seviyorsunda dedi izin vericem dedi babamada bu kizin hep arkasinda olacaksiniz dedi esimede bu kizida uzme dedi kagidi muhurledi kagitla nufusa gittik belediyeye gittik imzalari attik nikahimiz kiyildi
tuhaf mi izin vermesi izin vermeseydide kavusamaydik senelerce flort etseydik sonra hevesimiz bitincr ayrilsaydik daha mi iyinasıl bi hakimeymiş anlamadım
16 yaşında reşit degil çocuk oluyorsun o yüzden hevesiniz kaçacaksa evlenincede kaçar kzum o zaman da boşanmış bi kadın olacaksın üstelik çocuklu hayatın neler getirecegi hiç belli olmaz o yüzden diyorum kötü niyetle degiltuhaf mi izin vermesi izin vermeseydide kavusamaydik senelerce flort etseydik sonra hevesimiz bitincr ayrilsaydik daha mi iyi
normal mi?tuhaf mi izin vermesi izin vermeseydide kavusamaydik senelerce flort etseydik sonra hevesimiz bitincr ayrilsaydik daha mi iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?