Doğuma Hazırlık Bebegimin hareketlerini cok az hissediyorum kizlar..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
23 haftalıkken zaten mınıcık o :)
belkı ters yatıyodur farketmıyosunuzdur
son ay da hareketı kısıtlanıyor yerı dar gelıyor gevezelık yapamıyorlar :)
saglıklı sıhhatlı kucagınıza alın ınsallah :)

Hmm anladim canim hadi bakalm :)) artik cok net hissediyorum tersmi duzmu bilmiyorumm amaa :)))

hepsi birbirinden okadar farkli ki kızımı 16.haftada hissetmiştim şimdi oğlum olacak 20 haftada da az az hissettim tabi doğal olarak kiyaslama yaptım neden gec hissettim diye duzensizdi tabi ilk zamanlar oda canımı sıkıyor du sonra düzene binde bend emir oh çektim doğrusu.Gerci hala daha arada hareketlerinin bazı günler azaldigi bazı günler cogaldigi oluyor

Evet benimde kizim olacak insAllah hareketli duzene girdi birazda olsa benimkinin. Sabahlari ve oglenleri cok hareketli aksama kadar harelet fazla etmiyo ama aksamda hic durmuyo :)

27 haftaya giriyoruz biz yavaş yavaş düzene giriyor merak eme ama tedbiri de elden bırakma benim oğlum da genelde gece daha çok hareketli

sol tarafına yatıp çikolata falan ye o zaman eğer uyuyorlarsa falan hareketleniyorlar.yine hareketlerini hssedemezen vakit kaybetmeden doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…