Alerji yapan bir şey olmuştur. Benim arkadaşımın çocuğunun da 1yaşından sonra oldu süt içirmeye başladığı için olduğunu zannetti meğer kullandığı antibiyotik alerji yapmış egzamaya çevirmiş. Alerji yapan ne yedi kullandı onu bulun. Kızımın da süt alerjisi var atopik dermatiti ardıç katranlı sabun sayesinde geçti. Banyo sonrası da farmasi aynısefa kremi kullandım nemlendirici olarak. Her ikisi de egzama tedavisinde kullanılan ürünler.Merhaba arkadaşlar kafama çok takılıyor bebeğim 1 yaşında yeni girdi ve atopik hastalığına yakalandı 2 ay oldu ne yapıldıysa çare bulunamadı bütün vücuduna yayılıyor çok kaşınıyor yavrum ve kaşıdıkça dahada çok yara bağlıyor uyku duzenide bozuldubaşınıza gelen varmı hiç aranızda lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olun
Benim oflum dor bucuk yasinda ta bebekken basladi bu illet sey. Su an tam mevsimi gobeginde bir tanecik cikmis bile. Bizim denemdigimiz krem kalmadi taki laroc ha posay in lipikar baume serisini bulana kadar vucut sampuani sac sampuani ve kremini bebeklikten beri kullaniyorum cok ise yaradi yani bebege uygun kremi sizin bulmaniz lazim surekli nemlendirmelisiniz ve neye alerjisi var onu da bulmaslisiniz ven hala bulamadim ama cilekten suphelenir oldum. Kiyafetler pamuklu olacak sik banyo yaptirma cunku iyice aziyor.Merhaba arkadaşlar kafama çok takılıyor bebeğim 1 yaşında yeni girdi ve atopik hastalığına yakalandı 2 ay oldu ne yapıldıysa çare bulunamadı bütün vücuduna yayılıyor çok kaşınıyor yavrum ve kaşıdıkça dahada çok yara bağlıyor uyku duzenide bozuldubaşınıza gelen varmı hiç aranızda lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olun
Benim oglumda da var 3 ayinda falan basladi dizleri gogsu yuzu yara icinde kaldi kasimaktan alerji testinde birsey cikmadi doktor egzamanin genetik olduguni soyledi herseyi uygulamadim gecmedi en sonunda saf beyaz kokusuz vazelinle devamli nemlendirdim doktorada sordum kullanabilirsin dedi oyle hafiflettiki yaz aylarina girince iyice kesildi soguk havalarda tetikler egzamayi suan 18 aylik arada bir gogus bolgesinde oluyor corek otu yagiyla nemlendiriyorum kasinti gitsin diyede pamuga sirke damlatip hafifce surerim bagisiklik arttikca geciyor donem donem tekrarlasa bile gecen seneyle kiyaslanamaz cok daha rahatizMerhaba arkadaşlar kafama çok takılıyor bebeğim 1 yaşında yeni girdi ve atopik hastalığına yakalandı 2 ay oldu ne yapıldıysa çare bulunamadı bütün vücuduna yayılıyor çok kaşınıyor yavrum ve kaşıdıkça dahada çok yara bağlıyor uyku duzenide bozuldubaşınıza gelen varmı hiç aranızda lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?