• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin hıçkırıkları!...

06kelebek_s

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2017
764
556
23
Şimdi Psikiyatristten çıktım. Emzirdiğin için ilaç veremem ama çok ihtiyaç duyarsan pasiflora içebilirsin dedi. Üstü kapalı problemlerden bahsettim. Zaten insan 15 dakikada ne anlatabilir ki... Bireysel olarak psikoloğa gidip güçlenmemi istedi. Karar verdiğimde bu şekilde daha iyi atlatacağımı söyledi. Bol bol yürüyüş yap iyi gelir eski arkadaşlarınla görüş dedi. Ben de kimsem kalmadı herkesten soyutladım kendimi dedim ;) Eşim ile ilgili de aile terapistlerine gitmemizi önerdi. En azından bunu da yapmış olursun belki çözülür dedi. Belediyenin ücretsiz danışman hizmetleri varmış. Eskiden her sokakta neredeyse olurmuş. İstersen eşin de bulabilir onun bulduğu bir yere gidebilirsiniz dedi. Öyle işte...

Onun dışında bugün kızımın doktor randevusu vardı, gelmedi. Aramadı bile ya unuttu ya da ne olabilir ki!... Aşı da olacaktı bunu biliyordu. Öğlen eve gittim bebeğin doktor takibinin yapıldığı defterini aldım. O işteydi. Ev pislik içinde tabiri caizse b.k götürüyordu! Çaydanlıkta en son benim demlediğim çay küflenmiş. İçerideki oturma odası her zamanki gibi onun giyim odası olmuş. O an neden yuvayı dişi kuş yapar deniyor anladım. Hiçbir sıcaklık hissetmedim. İnsan hani özler ya evini işte o bende olmadı hiç. Annemlerde de kendimi iyi hissetmiyorum ama evimde de hissetmedim. Hiçbir yere sığamıyorum sanki. Aşı olurken kızımın gözyaşlarına benimkiler de karıştı. O ağlarken ona iyi bir baba seçemediğim için kendimi suçladım. Ömrü boyunca bir yanı eksik mi olacak kuzumun diye hıçkırıkları boğazıma dizildi.... Son günlerde dibe doğru gidiyorum sanki. Geçecek inşallah diyorum ama çok zor geçiyor. Uyumak istiyorum hiçbir şey düşünmemek için. Sahi uyanmasam ne güzel olurdu!...

• Beğen
Reactions: Cac
Sinirim bozuldu ya ne kadar rezil bir adammış. İnsan çocuğunu merak etmez mi?

Bir de farkında mısınız bu evlilik için çabalayan sadece sizsiniz Adamın umru değil. Ya bebeğiniz ve kendinize odaklanın o dangozu sallamayın ya da boşanın derim. Adam çekilecek dert değil.

Sinirim bozuldu ya ne kadar rezil bir adammış. İnsan çocuğunu merak etmez mi?

Bir de farkında mısınız bu evlilik için çabalayan sadece sizsiniz Adamın umru değil. Ya bebeğiniz ve kendinize odaklanın o dangozu sallamayın ya da boşanın derim. Adam çekilecek dert değil.
Benim de sinirlerim harap oldu! Akşam annemi arayıp soruyor ee doktora gittiniz mi, kızım aşı oldu mu, çok ağladı mı... Annem de cevap verdi kapattılar. Ne de güzel günah çıkardı ama!!!!

Ya kesinlikle üzülme . Eşinden beklenen davranış buydu zaten . Kızının senin gibi bir annesi var .. başka ne denir bilemedim ben de çok sinir oldum :(

Ya kesinlikle üzülme . Eşinden beklenen davranış buydu zaten . Kızının senin gibi bir annesi var .. başka ne denir bilemedim ben de çok sinir oldum :KK43:
Sağol canım. Aklıma getirmemeye çalışıyorum da sinirim bozuluyor yaptıklarına. Hadi işi çıktı diyelim insan en azından annemi arar gelemeyeceğim der değil mi... :110:

Ahhh ahhh sanki bu kadınlar bu çocukları babalarının evinden getiriyor.

Tamam anne bırakmaz çocuğunu da sende bi ilgilen.

Bosasaniz sanırım sirtinizdan bu yük kalkacak kendinizi rahat hissedeceksiniz. Çünkü belirsizlik var. Ayrilsaniz en azından o artık hayatınızda olmayacak o ev artık evinizi olmayacak kaldığınız yere ait hissedeceksiniz kendinizi. Adam umursamıyor. Ben sanmıyorum ki evlilik terapisti çare bulsun. Her terapi içten gelen bir motivasyonla amacına kavuşur. İçten gelmiyorsa zor. Ama tabi siz bilirsiniz. Ama bu belirsizlik hali çok daha kötü.

Adam hiç arayıp sormuyor mu?
Bu şekilde sürüncemede nereye kadar gidecek.
Allah sabır versin size.

Bosasaniz sanırım sirtinizdan bu yük kalkacak kendinizi rahat hissedeceksiniz. Çünkü belirsizlik var. Ayrilsaniz en azından o artık hayatınızda olmayacak o ev artık evinizi olmayacak kaldığınız yere ait hissedeceksiniz kendinizi. Adam umursamıyor. Ben sanmıyorum ki evlilik terapisti çare bulsun. Her terapi içten gelen bir motivasyonla amacına kavuşur. İçten gelmiyorsa zor. Ama tabi siz bilirsiniz. Ama bu belirsizlik hali çok daha kötü.
Haklı olabilirsiniz ama şu an ileride pişman olmayayım hadi bunu da yaptım diyeyim diye sabrediyorum. Bir umut şans veriyorum bu evliliğe. Belirsizlik çok zor zaten ama zamanı gelince belirsizlikler de ortadan kalkacak. Öyle ya da böyle zaman bizim keyfimize göre hareket etmeyecek. Su akıp yolunu bulacak inşallah...

Back
X