bebeğimin ilk hareketleri

Betsr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
332
140
103
arkadaslar 16+3 gunluk hamıleyım bebeğimin hareketimi bilmiyorum ama boyle hafıf kasık sancısı gibi gaz gibi değişik bişey hissediyorum sizce o bebegim mi tecrübeli olanlar bi el atarmısınız acaba :)

İlk bende anlamıyordum zamanı gelince daha iyi anlaşılıyor. Biraz daha bekleyin tam anlamak için. Ama o mide hareketleri bebişin hareketleridir büyük ihtimal :)

16+2 de hissettim bende ilk, şimdi elimi karnımdan çekemiyorum :) gün geçtikçe daha da hissedilir oluyor zaten farkedersin. Benimki bildiğin içerden tık tık diye vurdu. Ondan öncesinde seyirme gibi hissediyordum 10. Haftamdan beri demek oymuş dedim böylece :) Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah :)

arkadaslar 16+3 gunluk hamıleyım bebeğimin hareketimi bilmiyorum ama boyle hafıf kasık sancısı gibi gaz gibi değişik bişey hissediyorum sizce o bebegim mi tecrübeli olanlar bi el atarmısınız acaba :)
Banada 1 2 defa misir patlamasi gibi oldu ama smdi yok ve olmayncada insan uzuluyo. Su haftalar gecsede hergun hissetsek diyorum...

Valla Bende bi tam anlayabilsem ama sanırım o .bazı günler daha sık oluyo bazen daha az oluyo :dua: hissedebilmeyi cok istiyorum artık ☺️

Back
X