bebeğimin ilk hareketleri

Betsr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
332
140
103
arkadaslar 16+3 gunluk hamıleyım bebeğimin hareketimi bilmiyorum ama boyle hafıf kasık sancısı gibi gaz gibi değişik bişey hissediyorum sizce o bebegim mi tecrübeli olanlar bi el atarmısınız acaba :)

İlk bende anlamıyordum zamanı gelince daha iyi anlaşılıyor. Biraz daha bekleyin tam anlamak için. Ama o mide hareketleri bebişin hareketleridir büyük ihtimal :)

16+2 de hissettim bende ilk, şimdi elimi karnımdan çekemiyorum :) gün geçtikçe daha da hissedilir oluyor zaten farkedersin. Benimki bildiğin içerden tık tık diye vurdu. Ondan öncesinde seyirme gibi hissediyordum 10. Haftamdan beri demek oymuş dedim böylece :) Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah :)

arkadaslar 16+3 gunluk hamıleyım bebeğimin hareketimi bilmiyorum ama boyle hafıf kasık sancısı gibi gaz gibi değişik bişey hissediyorum sizce o bebegim mi tecrübeli olanlar bi el atarmısınız acaba :)
Banada 1 2 defa misir patlamasi gibi oldu ama smdi yok ve olmayncada insan uzuluyo. Su haftalar gecsede hergun hissetsek diyorum...

Valla Bende bi tam anlayabilsem ama sanırım o .bazı günler daha sık oluyo bazen daha az oluyo hissedebilmeyi cok istiyorum artık

Uykunuzdan uyandıracak sizi sipalar. biraz daha sabır bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…