Bebeğimin ilk kalp atışı

sekerc

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
3
0
16
İstanbul
Cuma günü 6. Haftamız doluyor.doktorumuza gidicez.kalp atışlarını duyabilecek miyim acaba.ilk kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz?heyecanla bekliyorum.

Hayırlı olsuuunnn. Allah ım inş eline almayıda nasip etsin. bende 9 haftalık hamileyim ilk kalp atışını 6. haftada duyduk. Çoooookkk güzel bişeyyyyy. Dayanamadım başladım ağlamaya. Nasıl güzel bişeydir Allah ım ya. İnş sizde duyarsınız..

Cuma günü 6. Haftamız doluyor.doktorumuza gidicez.kalp atışlarını duyabilecek miyim acaba.ilk kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz?heyecanla bekliyorum.

bende çok heyecanlıyım ne zaman görücem diye bekliyorum çok heyecanlıyım inş duyarım kalp atışlarnıı

Hayırlı olsuuunnn. Allah ım inş eline almayıda nasip etsin. bende 9 haftalık hamileyim ilk kalp atışını 6. haftada duyduk. Çoooookkk güzel bişeyyyyy. Dayanamadım başladım ağlamaya. Nasıl güzel bişeydir Allah ım ya. İnş sizde duyarsınız..

Amin.İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız.Bu arada kalp atışını duyduğumda ben de ağlarım sanırım.

Çok güzel bir duygu umarım dün yaşamışsındır.. Öyle bir tebessüm ettiriyor ki insana.. Rabbim o sesi eksik etmesin...

Back
X