• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin ismi

Ah o rüyalar, genelde çoğu kayınvalide rüya görür zaten gelini hamileyken, genelde annesinin adını falan söylerler hatta bu rüyalarda.. :1:
Günahı boyunlarına, bende inanmadım..

İsime gelince, Ömür adını çok severim, çok beğenirim..
Biz de Ömür'ü kız adı olarak biliriz..
Hatta Ömür abi vardı, garipsemiştim..
Güzel bir isim.. :)

eşimin babası biz yeni tanıştığımızda vefat etmişti. o zaman sevgiliydik. daha sonra hani evlenirsek çocuğumuz olursa diye konuşurken babasının ismi "ömür" bende çocuğumuza babanın ismini koyarız demiştim. şimdide fikrimiz öyleydi ama kız olacağını öğrenince, sanki tam kız ismi değil gibi gelmeye başladı.
sonuçta bu teklifi yapan bendim gocunduğumdan degıl koyarım ne olacak ama çocuk nıye dedemın adını koydunuz der mı dıye duşunduk, vazgeçmiştik.
başka bır ısım bulduk bu sureye kdr hep onu duşunduk alternatıfımız yoktu. gecen hafta kayınvalıdem bır rüya görmüş. esıme onu anlatmış. esını gormuş rüyasında bızım bebegımız olan bır bebekle oynuyormuş. kv. me donup hanı adını omur koyacaktınız demıs.
esımde sımdı bu rüyadan etkılendı yıne ömür ıstıyorum demeye başladı. yalan mı soyluyor annem falan dıyor.
benım de ıcıme sınmıyor bu ısım:/ arada kaldım

benden sana abla tavsiyesi rüyada görülen ismi koy eğer yalan değil ise kaldı ki güzel bir isim.kıza olmaz diye bir şey yok.

teşekkürler yorumlarınıza. yalan söyledıgını bende düşünmüyorum ınanclı bır ınsan ama vazgectıgımızı bılıyordu sonuçta, ıstemedık sonradan ama yıne de anlattı. bana da anlatmıyor zaten esıme anlatıyor. neyse ne dıyım.
iki isim olacak herhalde. pek ıstemezdım normalde, karar verememıs de ıkısını de koymus gıbı gelırdı. buyuk konuşmuşum herhalde.:/

Back
X