Doğuma Hazırlık bebeğimin ismi???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

seda_almira

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
8
3
32
Kızlar 34 haftalık gebeyim rabbim kısmet ederse bi kızım olacak ama 2 isim arasında çok kaldım bana yardımcı olun lütfen isim olarak prensesim e Almira mı yoksa Hira mı koymalıyım?

Konu sahibi bu isimleri koyayım mı demiyor arkadaşlar
Hangisini koyayım diyor

Sakin olun.

Pliiiiizzzzzz

Bence Almira

başka alternatif var mı? bir dönemin elif ve merve furyası gibi şimdi de hira moda oldu, bence etmeyin bunu yavrunuza

Ya 2ci isim olarak selma konulacak kayınvalidemin ismi almira eşimle benim çok beğendiğim bir işim hira da herkes koy diyor kafam karıştı :) aslında bi dönem eylül koymak istemiştim çünki evlilik yıl dönümümde bebişim doğumu da eylül e denk geliyor :)

Ya 2ci isim olarak selma konulacak kayınvalidemin ismi almira eşimle benim çok beğendiğim bir işim hira da herkes koy diyor kafam karıştı :) aslında bi dönem eylül koymak istemiştim çünki evlilik yıl dönümümde bebişim doğumu da eylül e denk geliyor :)

Hira güzel bende beğeniyorum aslında ama herkes çocuğuna bu ara hira adını koyuyor. Bu yeni jenerasyonun yarısının ismi hira olacak galiba :)

Almira o açıdan daha iyi ama eylül bunların arasında en güzeli bence. Ay olarak sizin içinde anlamı varmış. Böylece daha hoş olur eylül ismini koymanız. Bence tekrar düşünün.

X