bebeğimin ismini benimseyemedim mutsuzum

canım , beyza adında ve bir öğrencim var.. zeki, yetenekli, terbiyeli ve cıvıl cıvıl bir çocuk..
sen adını yazmadan önce ben daha farklı isimler düşünmüştüm ama inan bana adı çok güzelmiş... Rabbim bahtını da güzel eylesin :)

Beyza ceydadan çok daha güzel..ceyda ismini hiç beğenmiyorum,sakız çiğneyen dedikoducu kızlar geliyor aklıma,nerden böyle kaldı aklımda bilmiyorum ama

Beyza çok güzel bir isim. Ceyda dan çok daha güzel. Adıyla müsemma olsun günahsız olsun inşallah güle güle büyüt kuzunu

3 kızımda çift isimli ve isimlerinin birer tanesini ben koydum hatta 3. Kızımın iki ismini de ben koydum ve benimde kızlarımdan birinin adı Beyza bunu eşim koydu bende Nur ekledim ilk kızımda kv NURSEN koydu ben sena koydum üçüncü kızım BEREN MİNA
Size tavsiyem bir isimde siz koyun ve öyle hitab edin

Gerçekten mutsuzsanız değiştirebilirsiniz benim annemde yapmış alışamamış çok iyi yapmış kendi koyduğu isim daha güzel ve anlamlı:))

Kızlar yanlış anlamayın nolur ama bi'bekar olarak şu "kayınvalidemin adını koyacakmışız saygıymış, napalım kaçış yok" cümlelerinde resmen gözlerim büyüdü Bırakın adam kendi doğursun ozaman eşim bunu dese buz gibi soğurdum ben:26:
Bekara karı boşamak kolay diye bi'tabir var ama bu benim için çok büyük bi'sorun başlarım böyle saygıya sinirlendim

Bu arada hepinizin evlatlarını Allah bağışlasın, Allah isteyen her boş kucağa sağlıklı evlat nasip etsin.
Bu arada 23 yaşındayım hayatımdaki ilk Beyza isimli arkadaşımla üniversitede tanıştım 23 sene de 1 kişi

cnm ne koydular kı bu kadar nefret ettın. bende hamıleyım kımse karşıma gecıp anamın babamın ısmını koyalım dıyemedı ortalığı yıkarım valla onun anne babası varsa benımkılerde var ıkı tarafınkınıde koymam.
bu arada bencede Beyza Ceyda dan çok daha guzel be cnm

olgunluğunuza sabrınıza hayran kaldım....

biz ilk evlendiğimizde eşim babamın ismi olacak ahtım var demişti ama
ilk tanıştığımızda da kayınvalidem bana adımın eşimin adının yanıa yakışmadığını soranlara söylerken adımı es geçip güzelliğimi boyumu posu anlaatmak istediği ama adımı ısrarla sorduklarından sıkıla sıkıla söylediğini keşke değiştirsen demişti

ben de bunun üstüne eşime annenin bana yaşattığını ben çocuklarıma yaşatmam git kimden istersen çocuk yap adını ne istersen koy dedim ve inanılmaz kavgalar ettikk

nitekim sonrasında bebeğimizin olamayacağını öğrendik çok uzun tüp bebek tedavileri gördük ben hep biz olmayan çocuğun kavgalarını ettik Allah da bize cezasını verdi dedim hep bebek isterken olsun da adı ne olursa olsun demek istedim ama dilim söyledi gönlüm kabullenemedi

şükürler olsun ki hamileyim eşim bu süreçte çok çektin dedi ve inadından vazgeçti ben de kulağına okutalım kimliğe yazdırmayalım senin de içinde kalmadın dedim :)

Beyza ismi çok güzel bir isim kulağada hoş geliyor .Bence şanslısın ki acayip isimlerden konmamış kızınınıza .Alışmanızı öneririm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…