- 6 Temmuz 2016
- 8
- 3
- 1
- Konu Sahibi Nihlesu2015
Herkese merhaba 10 aylık bir kız bebeğim var. Doğduğunda memeyi reddetti ve bu nedenle sütümü sağıp biberonla beslemeye başladım. Tabi sütüm bu şekilde azaldı ve bitti 
Mecburi formül mamalara geçtim denemediğim hiçbir marka kalmadı. Bu arada biberonu da reddetti ve 3 aylıktan itibaren zorlaya zorlaya kaşıkla vermeye başladım. Formül mamaları da sevmedi bi türlü... derken ek gıdaya geçtim onları da istemedi hep iki üç kaşık yiyip ya hiç almadı ya da ağzında bekletti en son tükürdü
kızım şu an 10 aylık ve süt alerjisi olduğunu öğrendik tabi artık yeme seçeneklerimiz de iyice daraldı ve alerji için özel formül devam sütleri mamaları vs kullanmaya başladık. Belki bundan dolayı yemiyordur diye düşünürken mamanın tadı o kadar kötü ki artık hiç almamaya başladı. Ek gıda da istemiyor çorba meyve hepsi dahil buna.
O kadar uzun anlattım ki kusura bakmayın ama çok üzülüyorum doktorlar da bişey demiyor şaşırdım kaldım... bana bi yol gösterin lütfen

Mecburi formül mamalara geçtim denemediğim hiçbir marka kalmadı. Bu arada biberonu da reddetti ve 3 aylıktan itibaren zorlaya zorlaya kaşıkla vermeye başladım. Formül mamaları da sevmedi bi türlü... derken ek gıdaya geçtim onları da istemedi hep iki üç kaşık yiyip ya hiç almadı ya da ağzında bekletti en son tükürdü

O kadar uzun anlattım ki kusura bakmayın ama çok üzülüyorum doktorlar da bişey demiyor şaşırdım kaldım... bana bi yol gösterin lütfen