Bebegimin kafasi yamuk büyüyor

Atyil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
356
192
53
38
Merhaba arkadaslar,
Benim iki aylik bi oglum var sagina yatmaktan kafasi yassilasti. Sola alistirdim artik solada yatiyor ama yassilik hala var. Sizce düzelir mi? Düzelmesi ne kadar sürer? Ne yapmaliyim? Su kasklardan takmak istemiyorum :emir_bebek:

sağ sol değişimli yatır düz yatır zamanla düzeliyor bnm oğlumda oyle oldu yumurta gibiydi düzeldi

sağ sol değişimli yatır düz yatır zamanla düzeliyor bnm oğlumda oyle oldu yumurta gibiydi düzeldi
Ben sola yatiriyorum uykusunda o yine saga yatiyor oyun oynarken yukari baktiriyorum. Insallah benimkide düzelir cok morelim bozuluyor gördükce

Yastıkla destekleyin.Sağ dönmesini engelleyecek şekilde ayarlayın. Bazen de düz,yani kafasının tam altının üzerine sağa sola dönmesini engelleyecek şekilde yatırın.Gerekirse iki yastık kenarlara koyun. Düzelir. Tecrübeyle sabittir. ☺️

Merhaba arkadaslar,
Benim iki aylik bi oglum var sagina yatmaktan kafasi yassilasti. Sola alistirdim artik solada yatiyor ama yassilik hala var. Sizce düzelir mi? Düzelmesi ne kadar sürer? Ne yapmaliyim? Su kasklardan takmak istemiyorum :emir_bebek:
Bizimde sağa doğru vardı bastan korkmuştuk ölçüm yaptılar kasklara gerek görmediler siz ölçüm yaptırdınızmı gerek varsa takın bence

Back
X