• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegımın kafasında.?????

Ay kiyamam sana nasil da korkmussun. Konak veya uykuluk derler. Zamanla gecer. Zeytinyagi sur derler badem yagi sur derler. Endiselenme. Sana rehber olacak bir buyugun yok mu?
Uykuluk evet:) haha sirf uyusun diye temixlemiyodum ben oyle duydum.. ama nerdeeee benim bebeler uyumaz

Allah Allah hic duymadim.. gaz sancisina bile zeytinyagi veririz biz, banyodan sonrada zeytinyagi ile yaglarim ozellikle bebekken
zeytinyağı kafada ve makatta kullanılır genellikle ama küçük bir çatlak veya çizik varsa içeri sızıp iltihaplanmaya sebep olabilir. o da mesela beyin için çok tehlikeli olabilir. çocuk doktoru çok detaylı anlatmıştı bize.

zeytinyağı kafada ve makatta kullanılır genellikle ama küçük bir çatlak veya çizik varsa içeri sızıp iltihaplanmaya sebep olabilir. o da mesela beyin için çok tehlikeli olabilir. çocuk doktoru çok detaylı anlatmıştı bize.
Ilk defa duyuyorum valla

Korktum kız bi şey var sandım :)

Benim kızın kafasında da vardı (tüm bebekler gibi). Doktorun önerisi sadece “her yıkamada şampuan yapma, kendiliğinden geçer” olmuştu. Her gün yıkadıysam haftada 1, bilemedin 2 kez şampuan yaptım. Kendiliğinden geçti.

Sağlıkla büyüsün :)

Karatay teyze duymasin bunu yiyemeyeceginiz seyi cildinize surmeyin diyor :110:

Konak o kiz konak zeyinyagiyla karbonati karistir sur hafifce Tara yarim saat sonra, yika bebisi.) Benimki de 4aylik bizde de var cok hafif :)

lutfen bilen yazsın ilk cocugum 4 aylık olacak ve kafasında az önce fark ettım sarı lekeler ve kabuklar var bu ne kimse de yok soruyum;(başina böyle vur şey gelen var mı,?

Onlar çok normal. Erkek kardeşimde vardı küçükken :)

Back
X