Bebeğimin kahvaltısı

Herkesin Nicki kendine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
469
492
303
İzmir
Arkadaşlar merhaba 17 aylık bir oğlum var kahvaltıda ekmek poğaça tarzı ürünler tüketmiyor ama hemen hemen 1,5-2 adet yumurta yiyor yanına peynir 2-3 zeytin biraz domates acaba yumurta oranı çok mu bir sıkıntı olur mu ? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim 🌸

Maşallah ne güzel yiyor. Siz 1 yumurta ile omlet vs yaptığınızda doymuyor mu peki ? Rahatsız olmuyorsa sorun olmaz bence. Tabi doktora da sormak lazım. Benim kızımda ekmek tüketmiyor kahvaltıda yumurta yanına zeytin reçel klasik kahvaltılık tüketiyor peynir yemez bir tek. Yumurtasını nasıl yapıyorsunuz birde ? Menemen patatesli yumurta falan yapıyorum ben 1 yumurta ile baya büyük porsiyon oluyor aslında.

Maşallah ne güzel yiyor. Siz 1 yumurta ile omlet vs yaptığınızda doymuyor mu peki ? Rahatsız olmuyorsa sorun olmaz bence. Tabi doktora da sormak lazım. Benim kızımda ekmek tüketmiyor kahvaltıda yumurta yanına zeytin reçel klasik kahvaltılık tüketiyor peynir yemez bir tek. Yumurtasını nasıl yapıyorsunuz birde ? Menemen patatesli yumurta falan yapıyorum ben 1 yumurta ile baya büyük porsiyon oluyor aslında.
Maşallah sağlıkla büyüsün evlatlarımız çırpılmış tereyagli yapıyorum böyle hemen hemen 2 tane yumurtayı tüketmiş oluyor çok az bırakıyor

Back
X