ya benim oğlumda doğduğundan beri çok kaka yapıyor bazen dediğin gibi yeşil ve sümüksü bazende sarı oluyor doktora gösterdim anne sütü kakası bu dedi yediklerinden dolayı olur dedi üzerinde durmadı annemde sen abartıyorsun hastalık arıyorsun diyor eşimde öyle ama benim içim hiç rahat değil gerçi bu aralar kaka yapması azaldı ve sarı kıvamlı bir hal aldı ama ben yinede tedirginim benimde oğlum bu ay 600 gram almış kakasını hemen yarım saatte mi götürmek gerekiyor
kızlar şimdi tahlil yaptırdık ve oğlumun kakasında amip varmış çok üzüldüm ve biran önce sabah olmasını istiyorum dr.umuzu aramak için ve bu kaka hep aynı formda olduğu için bu zamana kadar yaptırmadım tahlil şimdi çok üzüldüm ve korktum umarım kalıcı bir hasar olmamıştır oğlumda dua edin bize
walla benımkı yalayıp yutuyordu surubu o bakımdan bır zorluk cekmedım ama ıyılesme surecımız uzun surdu bıraz. bırde kakasında damar gıbı kanda gorebılırsın panık yapılacak bır sey yok amıpın belırtılerınden bırıde o. bızdede ılk yesıl ve sumuksu olarak basladı sonra ınce damar seklınde kan gorulmeye basladı off cok sıkıntılı bır donem ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?