Çocuk Hastalıkları Bebeğimin kakasında bol candıda ve bol eritrosit 8-10 lökosit gözlendi.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

erkflz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
883
0
96
Diğer
Çok fena moralim bozuldu. Bebişim bir kaç kere yeşil kaka yaptı, doktoruma en son söylediğimde anne sütü alan çoçuklarda olur dedi. En son bir kere daha yapınca yine söyledim, birşey yok ama sen bir rahatla kaka tahlili yapalım dedi.
Herkes pimpiriklisin diye geçiştirdi beni. Sonra yeşil kakamız geçti. Bende laflar ve geçince bir kaç gün sonra tahlilleri aldım. Doktor kızmış sizin gibi pimpirikli biri nasıl geç kalır diye yarın tekrar kaka tahlili yaptıracağız.
Kızlar bu durumu yaşayan var mı?
Pişiğimiz vardı, candıda pişik yapan bir bakteriymiş. Son günlerde hemen hemen hiç kalmadı ins tamamen geçmiştir.
Eritrosit ve lökosit öyle kafamı karıştırdıki. ıshal olabirmiş. Bebeğimde ateş yok. ınek sütüne alerji olabirmiş. Ben süt pek içmedim ama peynir hastasıyım çok fazla yerim.

Ne olur bana yardım edin. Doktor tahlil sonrası antibiyotik verelim demiş.

Birde doktoruma kızgınım, kakası cıvık dedim. Onada olur anne sütü alan çoçuklarda dedi. Hatta bezini bile götürdüm.

canım mesaj yazmadan geçemedim, çok geçmiş olsun...
keşke bilgim olsaydı ve yardım edebiseydim ama ilk kez duyuyorum bu hastalığı...
doktorunun sana pek güven vermediği anlaşılıyor,
imkanın varsa başka doktora götür.
belki her söylediğine "normaldir" cevabını vermeyen,matıklı açıklamalar yapan bir doktorla karşılaşırsınyerimseniben...

geçmiş olsun benim oğlumda arada yeşil kaka yapıyor ve cıvık günde beş defa ne belirtileri vardı sende ben pek kolay doktara gidemiyorum herkes üşütmüştür diyor korkuyorum

bizimde bir turlu gecmeyen pişigimiz var, gecıyor gıbı oluyor tekrarlıyor.. aynı sekılde hep sulu ve yesıl kaka yapıyor oglum.. bu yazdıklarınızı okuyuna bende kaka tahlılı yaptırmaya karar verdım.. ve pişikle birlikte agzında pamukcuk cıktı hafıf, bunlar bır soruna ısaret gıbı gelıyor bana.. sıze cok gecmıs olsun

Back
X