- 11 Ekim 2014
- 12
- 3
- 3
- 32
- Konu Sahibi belinay111
-
amin canim ins 4 ay gecti 3 ay korundum mecbur bu ay kalmisimdir gebe ins cok aci cektim allah sana yasatmasin canim ama gebelik hormonu kurfajdan bikac gu n bile kaliyo sen kuran oku hayirlisini dile allaha sigin kotu dusunme ins atar kalbi sana dua etcemCok sagol cnm benim ins sizde istediginiz gibi hayirlisiyla kucaklarsiniz bebeginizi benim hala umudum var cunku düsük olsa yani bebegim ölse gögüslerim agrimazdi hala agrim var aseriorum ve migdem bulanio bebegimde buyyo dua edin bizi birakmasin esimde 4 gözle beklio bebegimizi
sagol cnm benim zaten bütün dualarimiz kucuk melegim icin ibs Allah bize bagislaramin canim ins 4 ay gecti 3 ay korundum mecbur bu ay kalmisimdir gebe ins cok aci cektim allah sana yasatmasin canim ama gebelik hormonu kurfajdan bikac gu n bile kaliyo sen kuran oku hayirlisini dile allaha sigin kotu dusunme ins atar kalbi sana dua etcem
Amin ins duyarim peki sendede kanama oldumu hic bende oluo ama bebek var halacanım kalbını ferrah tutu 7 haftalık hamıleyım ve bebegımın kalbını daha yenı duydum cuma gunu ıns sende duyarsın ıyı haberlerınle
canım duyabildinizmi kalp atışını hayırlı haberini bekliyorumIns darisi bize 4 gözle iyi haberlerini duyariz Allahimin izniyle
Yok daha duyyulmadi simdi tekrar doktora gidioruz ve 3 gundur kesintisiz kanamam var acile gittim doktoruma gittim hepsi bebek var diolar bende anlamiorum ins simdi duyariz kalp atisinicanım duyabildinizmi kalp atışını hayırlı haberini bekliyorum
inş canım allah yardımcın olsun dualarımdasın haber ver lütfenYok daha duyyulmadi simdi tekrar doktora gidioruz ve 3 gundur kesintisiz kanamam var acile gittim doktoruma gittim hepsi bebek var diolar bende anlamiorum ins simdi duyariz kalp atisini
Simdi geldim eve hâla kalp atisi yok dedi ve buyuk ihtimallede alcklar melegimi nasip deilmis mi dicem yoksa aglicsmmi bende anlamadim simdide cumaya kaldik bakak hayirlisiinş canım allah yardımcın olsun dualarımdasın haber ver lütfen
ne dedi dr canım kesin bişey söylemedi mi allh yardımxcın olsun hayırlısı olsun rabbim büyük ama olmzsada şöyle düşün ilk gebeliğin mi bilmyorum ama gebe kalabiliyorsun ve dr bana hasta çocuk kendini atar demişti vardır bundada bir hayır ben 1 yıl uğraşıp tedavi ile olmuştu başka bebeğimde yok olmadı kahroldum ama rabbime sığındım verende o alanda elden ne gelir üzülme dua et inş hayırsı ise sağlıklı ise duyarsın değilse vardır bir ahyır diye düşün.Simdi geldim eve hâla kalp atisi yok dedi ve buyuk ihtimallede alcklar melegimi nasip deilmis mi dicem yoksa aglicsmmi bende anlamadim simdide cumaya kaldik bakak hayirlisi
Yok tek dedigi knaman oluo cubku vucudun hamilelige son vermek istio dedi cok sukur simdi görüo sevemedim ama elinde sonunda görcem melegimi hayirlisi olsun hakkimizdane dedi dr canım kesin bişey söylemedi mi allh yardımxcın olsun hayırlısı olsun rabbim büyük ama olmzsada şöyle düşün ilk gebeliğin mi bilmyorum ama gebe kalabiliyorsun ve dr bana hasta çocuk kendini atar demişti vardır bundada bir hayır ben 1 yıl uğraşıp tedavi ile olmuştu başka bebeğimde yok olmadı kahroldum ama rabbime sığındım verende o alanda elden ne gelir üzülme dua et inş hayırsı ise sağlıklı ise duyarsın değilse vardır bir ahyır diye düşün.
dr nasıl bekletmiş ben beklemek istedim kabul etmediler zehirler dediÇok geçmiş olsun, benim 10 hf ya kadar kalp atışını göremeyen arkadasim var ve Maşallah şuan 2 yaşında ve çok sağlıklı bir çocuk. İnşallah hayırlısı olur.
dr nasıl bekletmiş ben beklemek istedim kabul etmediler zehirler dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?