bebegimin kalb atisina dair hala bise görülmedi :(

üzülme canım benimde aklımdan çıkmıyor bende 7 aylık olacaktım yaşasa nasip değilmiş sen kaç ay korundun kaç aydır uğraşıyorsun olmuyor mu

üzülme canım benimde aklımdan çıkmıyor bende 7 aylık olacaktım yaşasa nasip değilmiş sen kaç ay korundun kaç aydır uğraşıyorsun olmuyor mu
3 ay demişti doktorumuz,bende 3 ay bekledim 3 aydır hamile kalmak için çabalıyorum ama yok,bekliyorum hala üstelik 5 yaşındaki oğlum hergün kardeşini soruyor ben zaten giden yavrumun acısını atamadım kalbimden birde uzerine oğlum hergün tazeliyor (

allah tez zamanda versin canım benimde geçen ay bitti 3 ay demişti geçen ay olamdı zaten tadaviyle olmuştu yine tedavi denedim olmadı normal deneycem bikaç ay dr da sitres ve üzüntü yaşıyorum hep hamile var içim burkuluyor senin yin evladın varmış allah ona uzun ömür versin benim ilkti canım

Allah yardim etsin canm hayirlisiyla ikinici kez anne olursun ins

Kizlar hepinizin msjlarina tek tek cvp veremiorum ins Allah gönlünüze glre verir benim 4 gundur kesintisiz kanamam var doktora gittim bwbek var dedi cumaya randevu verdi yine gitcm sizce nie kanamam oluo

Kizlar hepinizin msjlarina tek tek cvp veremiorum ins Allah gönlünüze glre verir benim 4 gundur kesintisiz kanamam var doktora gittim bwbek var dedi cumaya randevu verdi yine gitcm sizce nie kanamam oluo
canım kanaman koyu ise normal bende de oldu ama riskli demek progesteron verdimi sana dinlen hiç bir iş yapma ben dinlemedim doktoru rapor almadım yat uzan elinden geleni yap tevekkül et ilk gebeliklerde kanama olurmuş rahim büyüyor

inşallah rabbim bizede birer melek nasip eder, belinay111 sen sakın kalkmadan yat dinlen bacaklarının altına bir kırlent koy.Nasipten ötesi yok inşallah güzel sonuçlar alırsın ...

inşallah rabbim bizede birer melek nasip eder, belinay111 sen sakın kalkmadan yat dinlen bacaklarının altına bir kırlent koy.Nasipten ötesi yok inşallah güzel sonuçlar alırsın ...
Yok olmadi nasop deilmis dusuk yaptim suan hastahenedeyim kurtaj oluom parca kalmis hakkinda hayirli oldu melegimin Allahin reva gordugu oldu bunada sukur 2 ayda olsa hissettim melegimi

gecmis olsun canim uzulme sakin hayirlisi boyleymis melek oldu sefeatcimiz onlar ins

gecmis olsun canim uzulme sakin hayirlisi boyleymis melek oldu sefeatcimiz onlar ins

kizlar merhaba..
ayni seyleri yasamisiz suan okuyorumda belinsy belki ayni zamnda yaptik dusuklerimizi oersembe gecesi kaybettim bende bebegimi..ama ben hic kalp atisida kendinide goremedim. benim hesabima gore 6 haftalikken gittim doktora kese yok dedi 10 gun sonra gel dedi. fakat bastan kahverengi olan ve kurmiziya donen akinti ve kanamalarim oldu hicbir sikayetim yoktu sadece hergun gelen leke ve kanmalar beni tedirgin ediodu .keseyi gorduk fakat doktor haftasina gore kucuk dinlen dedi progestan hap ve proluton igne verdi. ilk gebeligin cok endiselendim ama bhcg 2 gunde 2 kat artacagina 4 gunde 2 kat artiyordu .ben 8 haftalik oldum ve bebek hals yoktu. kansmyla doktora gittim 3 gune belli olur dedi aslinda bna guzelce anlatti sonlanacagini ama ustu kapali bisekilde tipta kesinlik yoktur dedi. doktordan dondugumde baklagilimi dusurdum ..yarin ise baslicam sizin vucudunuzda agriniz varmi et kesigine benzer bi agrim var dokunamiorum ust bacaklarimda mide ve karnimda ve cok sis karnim gobek gibi 1 hafta 1-2 kg alinabilirmi yattigim icinmi oldu boyle sizce kayiplar cok aci verici ama rabbim boyle sinav ediyor bizi sunu merak ediorum bende bebek gelismedi sizce benim bir sefaatcim varmi diger dunyada?Allah bizi yolundan ayirmasin hayirli evlatlar nasip etsin

Yok olmadi nasop deilmis dusuk yaptim suan hastahenedeyim kurtaj oluom parca kalmis hakkinda hayirli oldu melegimin Allahin reva gordugu oldu bunada sukur 2 ayda olsa hissettim melegimi

cnm üzülme,bende yaşadım kolay değil biliyorum.İnşallah olucak tekrar,bizde alıcaz tekrar meleklerimizi huzurla kucağımıza ...

cnm geçmiş olsun,ağrılar normal zamanla geçicek,kilo almanın sebebi aldığın hormaonlar zamanla gidicek ödem şuan onlar.

insallah oyledir agrilarim gecer diye bekliyorum ama kiloya feci takmis durumdayim genc kizken cok kilo idim 20 kg verip 3-4 yildr koruyordum suan o kiloma 5 kg aldim son 2 kg i hamilelik sonradi olan 1,5 ayda oldu kendimi cirkin ve amacsiz hissediyorum hic takilmayacagim seyler sinirimi bozuyor ayni seyleri yasayan varmi? bir tanidigimin bebegi 3 aylikken gelismedi die alinmis kurtajla ertesi gunu sosyete pazarina gidebilmis kisi .bende bebek bile olusamamisti aynaya her baktigimda aglamak istiyorum biraz daha genus bi insan olmayi cok isterdim inanin Allah daha buyuk acilardan korusun bizleri..

canım çok geçmiş olsun üzülme lütfen bu bir imtihan bende yaşadım çok zor evet ama dua et bol bol rahatlayacaksın.rabbim verecek bizlere bebek inan buna

her isteyene saglikla hayirla insallah ise basladim bi tuhafim ama iyi gelecek hersey Allahtan sinavimiz diyorum Rabbim altindan kalkmakta zorlanacagimiz yukler vermesin

merhabalar dusuk sonradi bugun 56. gun 7-10 gun suren kanama ardindan neredeys 10-15 gun ara ile kanamam oluyor bu 4. kanama 2 ay olsu hala neden kaniyorum benim gibi olan varmi kan verdim hormonlar normal tekrar dusunbilirsin dedi dr 10 gun once bunu regl say desi e peki simdiki kanamane oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…