canım benim yaaa, Allahım inşallah bebeklerimizi bizlere bağışlar, inşallah olumlu bir haber alırsın, sonucunu banada haber verirsen sevinirim
eğer bebek öldüyse içinde kaldığı için sizde zehirleirsiniz sağlığınız tehlikeye girer
eğer bebek öldüyse içinde kaldığı için sizde zehirleirsiniz sağlığınız tehlikeye girer
ben herşeye rağmen umutla bekleyeceğim
ben herşeye rağmen umutla bekleyeceğim
bu cihaza bağlı sanırım çünkü ben 6+2 haftalıkken dinlemiştim.amin uzun zamandır mı istiyosunuz.bide kalp atışları cihazla hamen duyulmuyormuş sadece ekrandan gördük bizküçük bir nokta yanıp sönüyordu
hayır böyle bir şey yok. 3 aylıktan küçük embriyo anneyi zehirlemez. ilk gebeliğimde bebeğimin kalp atışı yoktu ve ben iki hafta taşıdım. dursa daha dururdu.eğer bebek öldüyse içinde kaldığı için sizde zehirleirsiniz sağlığınız tehlikeye girer
canım yaa salı gününü bekleme bana sorarsan yarın git hemen ilk haftalar çok önemli sonuçta . fırsatını buldukça git doktora farklı doktorlara git
özel mesj kutuna bakar mısın canım ? sana msj yolladımmsalıdan önce gitmem heralde canım yaaa, çünkü görünmüyo derse moralim 0 oluyor.
özel mesj kutuna bakar mısın canım ? sana msj yolladımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?