bebeğimin kalbi atacakmı :(

canım benim yaaa, Allahım inşallah bebeklerimizi bizlere bağışlar, inşallah olumlu bir haber alırsın, sonucunu banada haber verirsen sevinirim

inş.canım içini ferah tut bazılarında öyle oluyormuş.bizimkide öyledir.:26:

eğer bebek öldüyse içinde kaldığı için sizde zehirleirsiniz sağlığınız tehlikeye girer

eğer bebek öldüyse içinde kaldığı için sizde zehirleirsiniz sağlığınız tehlikeye girer

lütfen beni yanlış anlamayın ama buraya yazan insanlar bunu duymak istemiyor zaten morali bozuk daha çok bozuluyor.o yüzden moral bozucu bişey bu söyylediğiniz yanlış değil ama şuan konu sahibi eminim bu söylediğinize takmıştır.

ben herşeye rağmen umutla bekleyeceğim

merak etme kalp atışlarını duyduktan sonrada devam edecek endişelerin şuan ultroson makinem olsa her saat girip bakcam okadar yani acaba bişey oldumu diye ama bunun sebebi zor kavuştuğumuz için bebeklerimize yoksa hamile olduğunu öğrenenler ayda bkere gidiyolar doktora benim bir ayda dört kez ultroson 3 kez kan testi yaptırdım

ben herşeye rağmen umutla bekleyeceğim

tabikide umudunu akybetme sonuçta bunun örnekleri var ama doktora gittmeyi ihmal etme canım her şeyin kontrollü olsun haberlerini dört gözle bekliyoruz duyucaksın o pıt pıt kalbi inşallah

çok teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için,
Salı günü kontrolüm var. o güne kadar nasıl bekleyeceim bilmiyorum ama sonucu size haber vericem mutlaka...

ben sadece şu düşüncedeyim kendi eğer sağlıklı olursa ALLah ım mutlaka elbet çocuk nasip eder ama kendine bişey olursa bidaha nasıl çocuğu olcak.

bence gidebildiğin kadar hastaneye git ve araştır ben 5 haftalıkken kesesini gördüm 6 haftalıkken mi 7 haftalıkkenmi kalp atışlarını gördüm
her gittiğimdede kalbini görmedim küçük noktayı felan
endişe etme soğukkanlı ol

amin uzun zamandır mı istiyosunuz.bide kalp atışları cihazla hamen duyulmuyormuş sadece ekrandan gördük bizküçük bir nokta yanıp sönüyordu
bu cihaza bağlı sanırım çünkü ben 6+2 haftalıkken dinlemiştim.

hayır böyle bir şey yok. 3 aylıktan küçük embriyo anneyi zehirlemez. ilk gebeliğimde bebeğimin kalp atışı yoktu ve ben iki hafta taşıdım. dursa daha dururdu.
konu sahibi arkadaşım, öncelikle sakin ol. doğacak bebek her koşulda doğuyor unutma bunu. kısmeti olan doğar! sen dinlenmene bak, pozitif insanlarla bir araya gel. hislerini çok iyi anlıyorum inan. geç döllenme madem bekle.

canım yaa salı gününü bekleme bana sorarsan yarın git hemen ilk haftalar çok önemli sonuçta . fırsatını buldukça git doktora farklı doktorlara git

INSALLAH SAGLIKLA ALIRSIN KUCAGINA BEBEGINI CANIM,
INSALLAH DUYARSIN KALP ATISLARINI,
ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

özel mesj kutuna bakar mısın canım ? sana msj yolladımm

canım benim yaa, özel mesaj atamadığım için buradan yazıyorum,
aynen katılıyorum doktorla ilgili düşüncene :) dediğin gibi umarım geç döllenmedirde 1 haftaya kadar gösterir yüce Rabbim bize kalbinin attığını

sonuç ne olursa olsun unutma ki allahtan ... sakın umudunu kaybetme sabrını kaybetme allahım senin içinde bebek içinde hakkınızda hayırlısını versin . unutmaki her işte bir hayır vardır . eğer salı günü sonuç kötü çıkarsa bile bunun senin için hayırlısı olduğunu sakın ama sakın unutma canım

Günaydın herkese,

doktora gittim bugün alttan baktı başka bir hekim prof.8 haftalık bebeğin 6 haftalık oldugunu ,gelişmediğini,sağlık olmadıgını söyledi.

pazartesi gel yine bakılsın sonrasında kürtaj yapılır dedi.bizimki gelmeden gidiyor kızlar

Allahın takdir ilahisi buymuş,vardır herşeyde bir hayır diyoruz..

haber ver demiştin ya benim durum böyle canım.

cnm hemen sıkma canını bizim arkadaşın sata göre değildi gebeliği doktorlar geç döllenme olmuş dediler mesela martta adet olmuştu ama doktorlar bu bebek nisan bebeği demişlerdi 3 hafta gibi bi süreç düşünebiliyon mu geç döllenme olmuş olabilir o da sıktı acaba bi rahatsızlığım falanmı var diye ama şimdi bebişini aldı bile kucağına Allah bi can verecekse sen ne yaparsan yap verir vermeyecekse de takdiri ilahi sende olumlu sonuçlar alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…