bebeğimin kalbi atacakmı :(

kesinlikle herşeyde bir hayır vardır canım yaaa, ama biraz daha bekleme süren varmıymış acaba, nolur noolmaz diye yanii
ilk hamileliğinmiydi senin ? ben yinede dua edicem senin için

kesinlikle herşeyde bir hayır vardır canım yaaa, ama biraz daha bekleme süren varmıymış acaba, nolur noolmaz diye yanii
ilk hamileliğinmiydi senin ? ben yinede dua edicem senin için

sağol canım,beklemenin bana zararı olur.korkuyoruz.sen ne yapıyorsun.başak doktora görün sende

aslında doğru söylüyosun canım, ben bir randevu ayarlayayımda akşam bi görüneyim doktora, salıyı bekleyemeyeceğim

çok geçmiş olsun canım haklsıın hayırlısı böyleymiş hem sağlıksız olmasındansa sağlıklı olsun sonra olsun daha iyi

aslında doğru söylüyosun canım, ben bir randevu ayarlayayımda akşam bi görüneyim doktora, salıyı bekleyemeyeceğim

bekleme canım farklı doktorlara görün onlarda aynı şeleri söylerseler.için rahat eder.

ben bu hafta 3 doktora göründüm düşün.

bekleme canım farklı doktorlara görün onlarda aynı şeleri söylerseler.için rahat eder.

ben bu hafta 3 doktora göründüm düşün.

Çok iyi anlayabiliyorum canım seni, sat a göre kaçıncı haftandı bugün senin.
Bu arada bende randevumu aldım saat 18:30 da gidiyorum doktora

korkma sen sakınn Rabbım evlat verecekse eger nuruyla atar bebegının kucuck kalbii. Allah senınde bebegının de yar yardımcısı olsunnn

geçmiş olsun ben de aynını yaşadım sata göre 8 haftalık olması gerekıyordu ultrasona göre 6 haftalıktı kalp atışı olmadı, bır hafta bekledım yıne yoktu, üç ayrı doktora gıttım bır tanesı profösör ve kalp atısı olmadıgını bebegın de düşmeyeceğini yani çok iyi tutunduğunu söyledi.. 9 haftalıkken kürtaj oldum..

içinin rahat olması açısından doppler cektır..

yani kalp atmazsa bebek düşer diye bekleme sakın bana doktor bır hafta daha bekleseydık rahıme ıyıce yapışır ve kazımak zorunda kalırdım dedi (

her şeyin hayırlısı olsun, zor bir durum

Çok iyi anlayabiliyorum canım seni, sat a göre kaçıncı haftandı bugün senin.
Bu arada bende randevumu aldım saat 18:30 da gidiyorum doktora

iyi yaptın

benimki sata göre 8 haftalık.ultrasonda 6 haftalık gözüküyormuş.gelişmemiş.

senle aynıyız benimkide 8 hafta 4 günlük.pazrtesi bakalım yine sonra kürtaj dedi.

eşimde cmtsi halledelim dedi ben yok dedim.zararlı aslında beklmek tabi

bende 5 haftalık hamileyim bu ayıın 15inde kontrolüm war kalp atışlarını duyucam inşallah dün kan testi yaptılar sağlık ocağında hcg 7348.5 çktı:44:

maalesef olmadı, doktora gittim akşam, yine görünmedi
Doktor için rahat etsin diye pazartesiye kadar bekleyelim dedi, kanaman yok ama başlayabilir dedi....
olumlu hiç bişe yok yanii

arkadaşlar doktor kalbi atışını hala göremiyorum dedi, acaba haftaya filan atmaya başlamazmı?
bhcg baktırsam az çok belli olur bişeyler değilmi?

arkadaşlar doktor kalbi atışını hala göremiyorum dedi, acaba haftaya filan atmaya başlamazmı?
bhcg baktırsam az çok belli olur bişeyler değilmi?

niye bu kadar parcaliyorsdun canim kendini ..
eger bebek tedavisi gormuyorsan emin ol hemen yine gebe kalirsin ama tedvi gebeligi ise insallah bidaha olur..
eger o saglikli bi gebelik olsa idi devam ederdi
bence saglikli bi gebelik deil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…