Günaydın herkese,
doktora gittim bugün alttan baktı başka bir hekim prof.8 haftalık bebeğin 6 haftalık oldugunu ,gelişmediğini,sağlık olmadıgını söyledi.
pazartesi gel yine bakılsın sonrasında kürtaj yapılır dedi.bizimki gelmeden gidiyor kızlar
Allahın takdir ilahisi buymuş,vardır herşeyde bir hayır diyoruz..
haber ver demiştin ya benim durum böyle canım.
kesinlikle herşeyde bir hayır vardır canım yaaa, ama biraz daha bekleme süren varmıymış acaba, nolur noolmaz diye yanii
ilk hamileliğinmiydi senin ? ben yinede dua edicem senin için
Günaydın herkese,
doktora gittim bugün alttan baktı başka bir hekim prof.8 haftalık bebeğin 6 haftalık oldugunu ,gelişmediğini,sağlık olmadıgını söyledi.
pazartesi gel yine bakılsın sonrasında kürtaj yapılır dedi.bizimki gelmeden gidiyor kızlar
Allahın takdir ilahisi buymuş,vardır herşeyde bir hayır diyoruz..
haber ver demiştin ya benim durum böyle canım.
çok geçmiş olsun canım haklsıın hayırlısı böyleymiş hem sağlıksız olmasındansa sağlıklı olsun sonra olsun daha iyi
aslında doğru söylüyosun canım, ben bir randevu ayarlayayımda akşam bi görüneyim doktora, salıyı bekleyemeyeceğim
bekleme canım farklı doktorlara görün onlarda aynı şeleri söylerseler.için rahat eder.
ben bu hafta 3 doktora göründüm düşün.
korkma sen sakınn Rabbım evlat verecekse eger nuruyla atar bebegının kucuck kalbii. Allah senınde bebegının de yar yardımcısı olsunnncanım benim yaa, özel mesaj atamadığım için buradan yazıyorum,
aynen katılıyorum doktorla ilgili düşüncene :) dediğin gibi umarım geç döllenmedirde 1 haftaya kadar gösterir yüce Rabbim bize kalbinin attığını
korkma sen sakınn Rabbım evlat verecekse eger nuruyla atar bebegının kucuck kalbii. Allah senınde bebegının de yar yardımcısı olsunnn
amiiinnn canım beniiimm. akşam gidiyorum doktora, yazıcam size sonucumu
Zor bir süreçtesin seni çok iyi anlıyorum inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin.
Zor bir süreçtesin seni çok iyi anlıyorum inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin.
Çok iyi anlayabiliyorum canım seni, sat a göre kaçıncı haftandı bugün senin.
Bu arada bende randevumu aldım saat 18:30 da gidiyorum doktora
geçmiş olsun ben de aynını yaşadım sata göre 8 haftalık olması gerekıyordu ultrasona göre 6 haftalıktı kalp atışı olmadı, bır hafta bekledım yıne yoktu, üç ayrı doktora gıttım bır tanesı profösör ve kalp atısı olmadıgını bebegın de düşmeyeceğini yani çok iyi tutunduğunu söyledi.. 9 haftalıkken kürtaj oldum..
içinin rahat olması açısından doppler cektır..
yani kalp atmazsa bebek düşer diye bekleme sakın bana doktor bır hafta daha bekleseydık rahıme ıyıce yapışır ve kazımak zorunda kalırdım dedi(
her şeyin hayırlısı olsun, zor bir durum
bende 5 haftalık hamileyim bu ayıın 15inde kontrolüm war kalp atışlarını duyucam inşallah dün kan testi yaptılar sağlık ocağında hcg 7348.5 çktı:44:
arkadaşlar doktor kalbi atışını hala göremiyorum dedi, acaba haftaya filan atmaya başlamazmı?
bhcg baktırsam az çok belli olur bişeyler değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?