- 10 Mart 2022
- 346
- 123
- 33
- 27
- Konu Sahibi Cicegim34_
-
Ben de 7. Haftadayken bebeğimin ilk kalp atışını duydum. 9. Hafta başında kontrole diye gittiğimde bir anda bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve ertesi gün kürtaj oldum. İlk düşük olduğu için cok gerekli görmüyor doktorlar ama biz genetiğe gönderdik nedenini öğrenmek için. Bir hafta geçmedi bile hala kendime gelemedim. Tarif edilemez bir duygu seni çok iyi anlıyorum. Nasıl atlatıcam bilmiyorum.Gebeliğimin 10. Haftasında bebeğimin ilk kalp atışı için dün doktora gittim ve kalp atışının durması sebebi ile kürtaj oldum
Bu durumu ilk gebelikte yaşayan var mı nası atlatılır bilemiyorum çok acı bi durum Allahım sabır versin bana
Aynen öyle bende aynı şekilde sürekli konuşuyorum ultroson resmi ile, ona zıbın almıştım dedim kardeşine kısmet olacakBen 12. Haftada ikili teste gittiğimde öğrendim ve kürtaj olmak zorunda kaldım insanın kalbini delen bir acı Rabbim beterinden korusun şu an tekrar hamileyim 18 haftalık oldu çok şükür ama diğerini asla unutmuyorum buzdolabının üstünde ulturasyon fotoğrafi var her gün konuşuyorum kardeşin olacak diye dogmasa da evlat evlattir
Benimde bir haftayı geçti şimdi her ne kadar dışarıya normal gözüksemde içimde fırtınalar kopuyor ne zaman bebek resmi görsem ağlıyorum çok büyük bir acı. Ama bizi cennette bekleyen bi evladımız var çok şanslıyız böyle düşünün sizde Allahım yine evlat sahibi olmamızı nasip etsin.Ben de 7. Haftadayken bebeğimin ilk kalp atışını duydum. 9. Hafta başında kontrole diye gittiğimde bir anda bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve ertesi gün kürtaj oldum. İlk düşük olduğu için cok gerekli görmüyor doktorlar ama biz genetiğe gönderdik nedenini öğrenmek için. Bir hafta geçmedi bile hala kendime gelemedim. Tarif edilemez bir duygu seni çok iyi anlıyorum. Nasıl atlatıcam bilmiyorum.
Öncelikle geçmiş olsun herkese, benim de 8 haftalık kalbi durdu, yarın kürtaj olacağım. Kan sulandırıcı aspirin kullanıyordum ancak iğne kullanmadım ve pişmanım , ancak doktor önermemişti. ( genetik test yapılmıstı) ilk gebeliğimi de dıs gebelikten kaybettim. Genetiğe göndermek için nasıl bir yöntem izleniyor bilgi alabilir miyim sizden?Ben de 7. Haftadayken bebeğimin ilk kalp atışını duydum. 9. Hafta başında kontrole diye gittiğimde bir anda bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve ertesi gün kürtaj oldum. İlk düşük olduğu için cok gerekli görmüyor doktorlar ama biz genetiğe gönderdik nedenini öğrenmek için. Bir hafta geçmedi bile hala kendime gelemedim. Tarif edilemez bir duygu seni çok iyi anlıyorum. Nasıl atlatıcam bilmiyorum.
Siz kanınıza baktınız mı ? Acaba kan sulandırıcı mı fazla geldi. Öyle olsa kanama yapmaz mı? Kesem bir hafta büyüktü diğerinden ayrı ayrı kese olmasına rağmen niye ikisinin kalbi aynı anda durdu . Kafamda hep bunlar olacak . İnşallah en yakın zamanda nasip olur bize deÇok geçmiş olsun bende Aralık ayında transfer olmuştum 3. Transferimdi ilk defa pozitif olmuştu 7 sene sonra gelmişti bebeğim kalp atışını iki kere dinledik maalesef 3 . Kontrolde 8+2 de kalp atışı durmuş ilk başlarda birşey anlamadım ama bir ay sonra kafama dank etmeye başladı acısı çok üzülüyorum biz genetige gönderdik ve çok sağlıklı olduğunu kız bebek olduğunu ama kız olduğu için benim dnamla karışmış olabileceğini tam bilemediklerini söylediler tekrar normal transferle gebe kalabilirsin dediler ama ben tekrar bir transferi düşünemiyorum maddi olarak ta bittik malesef kan sulandırıcı iğne coraspirin estrofem proluteks iğne günde 3 fitil kullanmama ayaklarımı belimden itibaren yükseğe uzatıp bütün gününü uzanarak geçirmeme rağmen olmadı yaşayamadı siz Allah'ın izniyle kendi kendinize tekrar gebe kalabilirsiniz inşallah benim tekrar olması için bir sürü islemlden geçmem lazım Rabbim kalbinizi ferahlatsin inşallah sağlıkla nasip etsin size
Çok geçmiş olsun bende Aralık ayında transfer olmuştum 3. Transferimdi ilk defa pozitif olmuştu 7 sene sonra gelmişti bebeğim kalp atışını iki kere dinledik maalesef 3 . Kontrolde 8+2 de kalp atışı durmuş ilk başlarda birşey anlamadım ama bir ay sonra kafama dank etmeye başladı acısı çok üzülüyorum biz genetige gönderdik ve çok sağlıklı olduğunu kız bebek olduğunu ama kız olduğu için benim dnamla karışmış olabileceğini tam bilemediklerini söylediler tekrar normal transferle gebe kalabilirsin dediler
Geçmiş olsun en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik dilerim sizin için. Benim de başıma aynı şey geldi 10.haftada kalp atışı durdu meğerse 8.haftada gelişimi durdu bebeğimin ama 5 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şimdi minik mucizem 3 aylık oldu bile. Hamilelik boyunca önlem amaçlı kan sulandırıcı kullandım sadece.
Bende Aralık'ta ilk bebeğimi kaybettim kalp atışını duyduk kisa bir sure sonra tam 8. Haftaya girdigimiz gün kaybettim kürtaj oldum o acıyı anlatamam kimse de anlamıyordu zaten eşim bile bebegi hissetmemisti ki anlasın gerçekçidir o benim kendimi üzmeme kızardı içimde yaşadım gizli ağladım. Simdi yeniden hamileyim 6bucuk haftalık ama o kadar korkuyorum ki her gece uyanıyorum düşmedi dmi diye.. oncekinde gece kanamam gelmişti aniden uyanmıştım. Hareket ederken oturup kalkarken arabada vs. sanki pamuk ipligine bağlı da dusecek gibi geliyor sevinemiyorum bile bebeğime.. hani olumsuzu cagirmamak için düşünmek istemiyorum doktorum bile dedi oyle düşünürsen öyle olur düşünme diye bu sefer böyle düşündüğüm için korkuyorum elimde değil ne yapacağım bilmiyorum.. Rabb'im kimseye yaşatmasın o acıyı Rabb'im sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeGebeliğimin 10. Haftasında bebeğimin ilk kalp atışı için dün doktora gittim ve kalp atışının durması sebebi ile kürtaj oldum
Bu durumu ilk gebelikte yaşayan var mı nası atlatılır bilemiyorum çok acı bi durum Allahım sabır versin bana
Evet benim kan pıhtılaşmam var ama çok düşük dediler ona rağmen bebeğin kesesi küçükmüş olması gerekenden belirli bir boyuta gelince kalbi duruyormuş zaten hiç yaşayan görmedim okuduklarimda takibini yapan doktor düşük tehliken var demişti banada ama bu kadar kesin kalbinin duracağını bilmiyordum genetiği de temiz geldi ama bilmiyorum nasip bazı şeylerSiz kanınıza baktınız mı ? Acaba kan sulandırıcı mı fazla geldi. Öyle olsa kanama yapmaz mı? Kesem bir hafta büyüktü diğerinden ayrı ayrı kese olmasına rağmen niye ikisinin kalbi aynı anda durdu . Kafamda hep bunlar olacak . İnşallah en yakın zamanda nasip olur bize de
İlk iki transfer başarısız oldu malesef 3 te embriyo glue ve uterin prp yapıldı o şekilde tuttuSizin ilki ve ikincisi tüp bebek miydi ? Yoksa normal yolla mı oldu
Tekrar hamile kalmak için tedavi mi gördünüzGeçmiş olsun en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik dilerim sizin için. Benim de başıma aynı şey geldi 10.haftada kalp atışı durdu meğerse 8.haftada gelişimi durdu bebeğimin ama 5 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şimdi minik mucizem 3 aylık oldu bile. Hamilelik boyunca önlem amaçlı kan sulandırıcı kullandım sadece.
Size kese küçük demiş. Benim öyle bişey de değildi . Kese gördük güzel dedi. Hatta boş gebelikten korkuyordum. Ama ikiside boş değildi. Doktor hastalıklı olabilir genetikte sıkıntı olabilir yada dawn sendromlu olabilir. Bu gibi ihtimalleri sıraladı. Üstelik kullandığım ilaçlarEvet benim kan pıhtılaşmam var ama çok düşük dediler ona rağmen bebeğin kesesi küçükmüş olması gerekenden belirli bir boyuta gelince kalbi duruyormuş zaten hiç yaşayan görmedim okuduklarimda takibini yapan doktor düşük tehliken var demişti banada ama bu kadar kesin kalbinin duracağını bilmiyordum genetiği de temiz geldi ama bilmiyorum nasip bazı şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?