Kızlar merhaba bende sizinle kader ortağım bende ilk gebelik boş oldu ikicisi altı haftaliken kalbi durdu.iki defa kürtaj oldum

ilk kurtajin üstünden bir sene digeride 4 buçuk ay olacak bugüne kadar genetik bölümü bilmiyordum 6 temmuz'da kan verdik genetik bölümüne ve şu an ancak bir bir buçuk ay sonra çıkar dedi doktor eşim de bir daha olacağını düşünmüyor Doktorlar o boş gebeli hiç sevmiyor bile birkaç doktorla danıştım 2 defa tekrarlacagini düşünmüyoruz dedi benim kaç testime bakıldı temiz çıktı çatlatma iğnesi olmuştum olmadı Bir kızım var 3 yaşında ve şu an sonucumuz daha çıkmadı biz de korunmadık bu ay eşim çok istiyor içimizi ferah tutmaya çalışıyoruz sizce yanlış mı yaptık bilmiyorum bu genetik test nasıl bir şey nelere bakıyor kan uyuşmazlığı olacağını düşünmüyorum krozom analizinde sıkıntı olacağın düşün müyorum belki kan pıhtılaşması çıkar benim yengem de öyle oldu 6 haftalıkken gelişimi durdu kürtaj oldu ve şu an bir kızı olacak onun doktoru da bir daha tekrarlanacağını sanmıyorum demiş ve öyle doldu sizce ben genetik testini bekleseydim yani hep onu düşünüyorum