BEBEĞIMİN KALBİ DURDU

Devlet hastanesinde oldum. Hiç aklıma gelmedi. Bilmiyordum da . Onlar patalojiye gönderecez dediler. Pek kendimde değildim.
Bana da özeldeki takibimi yapan patolojiye gönder dedi kendi tüp bebek doktorum asla olmaz genetige gondereceksin tüp bebek tedavisi ona göre şekil alacak dedi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla olur bebeğiniz

Bana da özeldeki takibimi yapan patolojiye gönder dedi kendi tüp bebek doktorum asla olmaz genetige gondereceksin tüp bebek tedavisi ona göre şekil alacak dedi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla olur bebeğiniz
Neler çekiyoruz neler. Kendinden olanlar çok şanslı ama kıymetini bilmiyorlar. O kadar ilaç tedavi . Rabb'im yardımcımız olsun inşallah

Vala cnm bende genetik için kan vereceğim yarın . Eğer kan uyuşmazlığı varsa ilaç veriyorlar diye duydum. Pek bir bilgim yok . Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲
Devlete çok uzun sürüyor ya benim 15 gün oldu çıkmadı iki patoloji temiz çıkmıştı eşim ben kan testi verdik genetik bölümüne kan uyuşmazligi çıkmaz bende ikimizde.pozitif bir kızım var krozom analizi olsa en başta sıkıntı olurdu diye düşünüyorum.ciksa belki kan pıhtılaşma çıkar oda galiba iğne olucam.hamilelikte yada hiç bir şey de çıkmaya bilir ben de kendimce olumlu dusunuyorum böyle bakalım sonuç ne olacak hakimizda hayırlısı olsun inşallah

Merhaba arkadaşlar, çok geçmiş olsun öncelikle..
Rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun...
bende bebeğimi kaybettim kalbi durdu karnımda 8 aylık hamileydim...
Tüm testleri yaptırın, genetik vs. en azından ona göre önlem alırsınız...
Gerisi Allah'ın takdiri bende hafifi pıhtılaşma çıktı ben gebeliğimde ne aspirin ne iğne kullandım doktorum da söylemedi.. Allah verdi Allah aldı demekten başka bişey diyemiyoruz....

Herkese tek tek geçmiş olsun. Umarım herkesin dileği gönlünüzce olur. Hepimiz sağlıklı evlatlar kucağımıza alalım inşallah. Benim 3 hafta olacak bebeğimi işte kaybedeli umarım yine sağlıklı bir gebelik yaşarım 🙏

Gebeliğimin 10. Haftasında bebeğimin ilk kalp atışı için dün doktora gittim ve kalp atışının durması sebebi ile kürtaj oldum :KK43:
Bu durumu ilk gebelikte yaşayan var mı nası atlatılır bilemiyorum çok acı bi durum Allahım sabır versin bana :KK43:
basınız sagolsun Allah sabır versin 2020de bende 9 haftalıktı kalbi durmuş doktor kürtajdan ziyade evde düşürürmüsün dedi ilaç verdi keske kabul etmeseydm hep gordum onu 😞 hem sancılı ve aşırı kanamam olmuştu .. 2021 de tekrar hamile kaldım kan sulandırıcı hap ve iğne kullandım pıhtılasmam varmıs çok şükür kızımı sağlıkla kucagıma aldım 21 aylık suan..üzülmeyin ömrü yokmuş rabbim tekrardan gebelik nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah

Üzerinden zaman geçmiş umarım atlatmıisındır. Ama yazayım ben yinede benimde ilk gebeliğim 3 ayına girince kalbi durmuştu suyu azdı diye. O zamanlar çok ağladım ben eşim ailesi falan. Şimdi gülerek anlatıyorum. Kürtajdan sonra hamile kaldım oğlum oldu. Takmayın geçiyor

Geçmiş olsun sana da bitanem. Ben gerçekten doktorun çok önemli olduğunu düşünüyorum gebelik takibinde ne yazık ki onların bazı şeyleri önemsemeyip kontrol etmemesi bizi bu durumlara sokabiliyor bence. O da şans işte şimdiden yeni bir doktor aramaya başladım. Biz hastaneyle gidip konuştuk Acıbadem kozyatağında oldu benim kürtajım. Olmadan önce genetiğe göndermek istediğimizi söyledik sebebini öğrenmek için. Ona göre bize bir fiyat söylediler karşılamıyor özel sağlık sigortası da. Embriyoyu aldıklarında ona göre direk genetiğe gönderiyorlar. Mutlaka öncesinde hastaneyle konuşup böyle bir şey istediğinizi belirtin. 3-4 hafta buluyormuş sonucun gelmesi. Hala bekliyoruz biz de
Merhaba, embriyoyu genetiğe gönderme ücreti ne kadardı? Bende aynı şeyleri yaşıyorum ama ücretini merak ettim

Merhaba arkadaşlar. 2022 Ağustos'ta ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı, ilk düşük olduğu için herhangi bir işlem yapılmadı. Rahmim t şeklindeymiş ama düzeltmeye gerek yok denildi. Tekrar hamileyim ancak adete göre 8 hafta olmalı, ultrasona göre geriden geliyor, doktor kalp atışı çok zayıf, bebek büyümüyor dedi. Pazartesi kontrole gideceğim. Kalp atışı durmuş bile olabilir, hiçbir belirtim kalmadı, çok üzgünüm:( embriyoyu genetiğe göndermek istediğimi söylemem mi gerekiyor ve diğer testler neler yaptırmam gerekiyor. Tekrar aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum

Kızlar merhaba bende sizinle kader ortağım bende ilk gebelik boş oldu ikicisi altı haftaliken kalbi durdu.iki defa kürtaj oldum😔😔 ilk kurtajin üstünden bir sene digeride 4 buçuk ay olacak bugüne kadar genetik bölümü bilmiyordum 6 temmuz'da kan verdik genetik bölümüne ve şu an ancak bir bir buçuk ay sonra çıkar dedi doktor eşim de bir daha olacağını düşünmüyor Doktorlar o boş gebeli hiç sevmiyor bile birkaç doktorla danıştım 2 defa tekrarlacagini düşünmüyoruz dedi benim kaç testime bakıldı temiz çıktı çatlatma iğnesi olmuştum olmadı Bir kızım var 3 yaşında ve şu an sonucumuz daha çıkmadı biz de korunmadık bu ay eşim çok istiyor içimizi ferah tutmaya çalışıyoruz sizce yanlış mı yaptık bilmiyorum bu genetik test nasıl bir şey nelere bakıyor kan uyuşmazlığı olacağını düşünmüyorum krozom analizinde sıkıntı olacağın düşün müyorum belki kan pıhtılaşması çıkar benim yengem de öyle oldu 6 haftalıkken gelişimi durdu kürtaj oldu ve şu an bir kızı olacak onun doktoru da bir daha tekrarlanacağını sanmıyorum demiş ve öyle doldu sizce ben genetik testini bekleseydim yani hep onu düşünüyorum
Çok geçmiş olsun. Sağlıklı bir doğumunuz olmuş çok şükür, bir tane daha olur Allah'ın izniyle siz gönlünüzü ferah tutun. Denemeye devam edersiniz, eğer sağlıklı bir bebiş olmazsa da zaten genetik tsst vermişsiniz. Bu testlerde kan pıhtılaşmasi ve kromozomal sorunlara bakılıyor. Yani genlerde sorun var mı, pıhtılaşma var mı diye bakılıyor. Kan uyuşmazlığı başka bir durum. Eğer anne Rh negatif kan grubu ve baba Rh pozitif kan grubu ise kan uyuşmazlığı olur. Sizin öyle olsaydı büyük ihtimalle evlenirken sağlıklı ocağında belge almaya gittiğinizde size bu konuda bilgi verirlerdi diye düşünüyorum. Bu arada benim hiç sağlıklı gebelik ve doğumum yok 4 düşük yaptım genetik test verdik ama maalesef hala sonuçlar çıkmadı😔 sonuç bekliyoruz ama sanırım planlamadigimiz halde hamileyim. Çok yeni tabi, iki gün falan gecikme var ama evdeki test pozitif çıktı. Ben de testleri bekliyordum aslında ama eğer hamilelik devam ederse yapacak bişey yok eğer dünyaya gelecekse gelir gelmeyecekse de testleri verdik sonuçlarına göre hareket ederiz bir dahaki sefere Allah'ın izniyle. Öyle düşünüyorum. Belki bu defa sağlıklı gebelik olur benim de. Hiç 6 haftadan ileriye gitmedi öncekiler, kese görünmedi kimyasal dediler. Betahcg yüksekti ama kese olmadı. hayırlısı inşallah.

Merhaba arkadaşlar. 2022 Ağustos'ta ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı, ilk düşük olduğu için herhangi bir işlem yapılmadı. Rahmim t şeklindeymiş ama düzeltmeye gerek yok denildi. Tekrar hamileyim ancak adete göre 8 hafta olmalı, ultrasona göre geriden geliyor, doktor kalp atışı çok zayıf, bebek büyümüyor dedi. Pazartesi kontrole gideceğim. Kalp atışı durmuş bile olabilir, hiçbir belirtim kalmadı, çok üzgünüm:KK43: embriyoyu genetiğe göndermek istediğimi söylemem mi gerekiyor ve diğer testler neler yaptırmam gerekiyor. Tekrar aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum
Merhaba, embriyoyu genetige göndermek için kesinlikle önceden söylemeniz gerekiyor. Eğer bu gebelik de düşük olursa tıbbi genetik bölümüne gidebilirsiniz. Embriyo da arastirilirsa hamilelikte yanlış gidenin ne olduğunu bulmanız daha kolay olur. 4 düşükten sonra bu konuları çok araştırdım, kesinlikle her bir şeyin peşine düşmenizi öneririm.

Çok geçmiş olsun. Sağlıklı bir doğumunuz olmuş çok şükür, bir tane daha olur Allah'ın izniyle siz gönlünüzü ferah tutun. Denemeye devam edersiniz, eğer sağlıklı bir bebiş olmazsa da zaten genetik tsst vermişsiniz. Bu testlerde kan pıhtılaşmasi ve kromozomal sorunlara bakılıyor. Yani genlerde sorun var mı, pıhtılaşma var mı diye bakılıyor. Kan uyuşmazlığı başka bir durum. Eğer anne Rh negatif kan grubu ve baba Rh pozitif kan grubu ise kan uyuşmazlığı olur. Sizin öyle olsaydı büyük ihtimalle evlenirken sağlıklı ocağında belge almaya gittiğinizde size bu konuda bilgi verirlerdi diye düşünüyorum. Bu arada benim hiç sağlıklı gebelik ve doğumum yok 4 düşük yaptım genetik test verdik ama maalesef hala sonuçlar çıkmadı😔 sonuç bekliyoruz ama sanırım planlamadigimiz halde hamileyim. Çok yeni tabi, iki gün falan gecikme var ama evdeki test pozitif çıktı. Ben de testleri bekliyordum aslında ama eğer hamilelik devam ederse yapacak bişey yok eğer dünyaya gelecekse gelir gelmeyecekse de testleri verdik sonuçlarına göre hareket ederiz bir dahaki sefere Allah'ın izniyle. Öyle düşünüyorum. Belki bu defa sağlıklı gebelik olur benim de. Hiç 6 haftadan ileriye gitmedi öncekiler, kese görünmedi kimyasal dediler. Betahcg yüksekti ama kese olmadı. hayırlısı inşallah.
Sağol canım sanda çok geçmiş olsun evet benimde iki kürtaj var genetik bölümüne test verdim kan uyuşmazlığı olsa söylenirdi ama yok ikimizde pozitif ben Brh eşimde Arh pozitif ya bir sıkıntı olsa en başta olurdu ya gerçekten herşey nasıp işi bwmim yengem 4 defa düşük yaptım ama en son bir kızı oldu cok şükür bende genetik bölümunun sonuçlarını bekliyorum.ama.korunmuyoruz kan pıhtılaşma olsa iğne olurum.zaten seninde inşallah bu sefer yüzün güler canım olumlu sağlıklı düşün o düşük yaptığımız bebeklerd illaki olmaması için bir neden vardır diye. Düşünüyorum. İnşallah sag salim kucağına alırsın canım 🤲

Sağol canım sanda çok geçmiş olsun evet benimde iki kürtaj var genetik bölümüne test verdim kan uyuşmazlığı olsa söylenirdi ama yok ikimizde pozitif ben Brh eşimde Arh pozitif ya bir sıkıntı olsa en başta olurdu ya gerçekten herşey nasıp işi bwmim yengem 4 defa düşük yaptım ama en son bir kızı oldu cok şükür bende genetik bölümunun sonuçlarını bekliyorum.ama.korunmuyoruz kan pıhtılaşma olsa iğne olurum.zaten seninde inşallah bu sefer yüzün güler canım olumlu sağlıklı düşün o düşük yaptığımız bebeklerd illaki olmaması için bir neden vardır diye. Düşünüyorum. İnşallah sag salim kucağına alırsın canım 🤲
Sağol canım, aynen sizde kan uyuşmazlığı yok o zaman. evet nasip olur inşallah dileyip isteyenlere🙏 inşallah hepimizin yüzü güler 🙏 ben de öyle düşünüyorum, amin inşallah canım 🙏😇

Evet kan uyuşmazlık yok ondan geçtik krozom olsa ilk te sıkıntı cikmazmiydi
Bilemiyorum belki çıkardı belki çıkmazdı. Gerçekten nasip işi diye düşünüyorum. Düşüklerin önemli bir çoğunluğunun kromozom sıkıntısından olduğunu söylüyorlar, yani genetik anomalisi olan bebekler düşer gibi diyor doktorlar. Ama dediğim gibi siz de deneyin yeniden bence. Hiç belli olmaz, yine sağlıklı bir gebelik olur belki. Düşüklerden sonra sağlıklı çocuğu olan tanıdığınız da varmış Allah'tan ümit kesilmez 😇 ama yine Allah göstermesin düşük falan olursa da kısmet gerçekten, test de vermişsiniz zaten. Kürtaj falan olursa Allah göstermesin bu defa embriyoyu da genetiğe yollatirsiniz sorunun ne olduğu daha iyi anlaşılır. İnşallah öyle olmaz da sağlıklı bir bebeğiniz daha olur inşallah kolaylıkla ve en kısa zamanda 🙏

Back
X