Bebegimin kalbi durdu

Kizlar rahim filmi cekildi cok sukur korktugum gibi degilmis bir sikinti yok dedi miyom da basi yapmiyormus yanliz anlamadigim sana klomen baslayalim dedi o ne dedim yumurtalari mi gelistiriyormus anestezinin etkisiyle cok da anlamadim ama benim bebegim oluyor hocam dedim cok sukir hamile kalmakta ilgili sikinti yasamadim dedim oluyor ama kalbi duruyor dedim himm o zaman bekleyelim dedi kafasi iyi miydi anlamadim surekli de ona gidiyorum
Klomen yumurtlama sorunu yaşayanlara veriliyor diye biliyorum..bazen çok sevilen ve çok hastası olan drlarında kafası karışıyor işte.. canım bu tetkikler belli regl döneminde falan mı yapılıyor yani hangi sıklıklarda hastaneye gitmen gerekti ? Bnm gideceğim hastane bana 125 km. Uzaklıkta da korkuyorum kaç kere gidip gelmek gerekecek diye

Canim bazi testleri bu hormonlar falan var ya onlari adetin 3 gunu gel dedi .rahim filmi icin de adetin bittigi gunun hemen ertesinde yapti kan pihtilasmayla genetigi arastirmma hastanesinde randevu aldim zaten onlarda ortalama 2 3 ay sonrasina gun verdi. aslinda ben hem ozele hem arastitmaya gittigim icin böyle sen bir hastanede yaptirirsan sana bi program verirler herhalde

Kizlar rahim filmi cekildi cok sukur korktugum gibi degilmis bir sikinti yok dedi miyom da basi yapmiyormus yanliz anlamadigim sana klomen baslayalim dedi o ne dedim yumurtalari mi gelistiriyormus anestezinin etkisiyle cok da anlamadim ama benim bebegim oluyor hocam dedim cok sukir hamile kalmakta ilgili sikinti yasamadim dedim oluyor ama kalbi duruyor dedim himm o zaman bekleyelim dedi kafasi iyi miydi anlamadim surekli de ona gidiyorum
Bende hamile kalabiliyorum ama Dr sureci hızlandıralım gebelik şansını arttıralım dedi klomen vermisti

Kayip sonrasi pihtilasma testi yaptiran ve sonucu alan oldu mu? Benim sonucum cikmis..pihtilasma sorunu var sonucuma gore, hamilelik oldugunda corasprin ve kan sulandirici ilac kullanman lazim dedi dr..aslinda igneyi transfer sonrasi 2 gun, corasprini hergun kullanmistim..ama yetmedi demek ..bu sorunu daha once bilsem ve igneyi de hergun olsam acaba engel olabilirmiydim bilmiyorum..tam biraz unutur gibi oluyordum..bugun sonucu alinca tekrar kotu oldum..ben sebep olmusum gibi hissediyorum simdi yasamamasina..:(

Kayip sonrasi pihtilasma testi yaptiran ve sonucu alan oldu mu? Benim sonucum cikmis..pihtilasma sorunu var sonucuma gore, hamilelik oldugunda corasprin ve kan sulandirici ilac kullanman lazim dedi dr..aslinda igneyi transfer sonrasi 2 gun, corasprini hergun kullanmistim..ama yetmedi demek ..bu sorunu daha once bilsem ve igneyi de hergun olsam acaba engel olabilirmiydim bilmiyorum..tam biraz unutur gibi oluyordum..bugun sonucu alinca tekrar kotu oldum..ben sebep olmusum gibi hissediyorum simdi yasamamasina..:KK43:
Hiç öyle düşünme ben iğne ve coraspin kullanıyordum ama yine de kalbi durdu . Benim de tup bebekti.

Kayip sonrasi pihtilasma testi yaptiran ve sonucu alan oldu mu? Benim sonucum cikmis..pihtilasma sorunu var sonucuma gore, hamilelik oldugunda corasprin ve kan sulandirici ilac kullanman lazim dedi dr..aslinda igneyi transfer sonrasi 2 gun, corasprini hergun kullanmistim..ama yetmedi demek ..bu sorunu daha once bilsem ve igneyi de hergun olsam acaba engel olabilirmiydim bilmiyorum..tam biraz unutur gibi oluyordum..bugun sonucu alinca tekrar kotu oldum..ben sebep olmusum gibi hissediyorum simdi yasamamasina..:KK43:
Canım öyle düşünme sakin. İnsan bu konuda her yeni şey öğrendiğinde kötü oluyor ve kendini suçluyor, ben de aynilarini hissettim biliyorum ama yapma öyle.

Kızlar kalbi duran bebeğimin kromozom incelenmesinde mozaik down sendromlu olduğu çıkmıştı . Pıhtılaşma testimde pıhtılaşmaya yankınlık çıktı . Karyotip analizimizde çıkmış . Sonuçları almaya korkuyorum . Pazartesi göstereceğiz doktora . Eşim hemen sonucu almamı istemiyor . Pazartesi ye kadar 40 kere kafana takarsın diyor . Hayatın yükü altında eziliyorum. Doğuştan engellerim de var . Bir ayağımda pev var , bir elimin parmaklarında da gelişmemişlik. Annem hamileyken bir ilaç kullanmış doktorlar onun sebep olduğunu söylemişler o zaman. Genetik doktoruma da testten önce bu durumu anlatmıştım .ilaçtan olmuştur ama analizine bakalım dedi . Ve ben aylardır ya genetiğim de de varsa ve çoçuğa da geçer diye düşünüp üzülüyorum . Elimde olmayan sebeplerin sorumluluğu çok yordu artık . Kötü bir sonuçla yüzleşmekten korkuyorum . Allah hepimizin yardımcısı olsun .
Merhaba inşallah görürsünüz. Benim de bebeğimin bir ayağında pev var. Siz yetişkin olmuşsunuz. Hiç yetişkin biriyle konuşmadım bu rahatsızlığa sahip olan. Sizi tedavi ettirmişler mi? Yoksa kalıcı bir sıkıntı bıraktı mı size ? Üzüyorsam affedin yavrum için bilgi toplamak zorundayım. İlerki hayatında bizi ne bekliyor

Merhaba inşallah görürsünüz. Benim de bebeğimin bir ayağında pev var. Siz yetişkin olmuşsunuz. Hiç yetişkin biriyle konuşmadım bu rahatsızlığa sahip olan. Sizi tedavi ettirmişler mi? Yoksa kalıcı bir sıkıntı bıraktı mı size ? Üzüyorsam affedin yavrum için bilgi toplamak zorundayım. İlerki hayatında bizi ne bekliyor
Merhaba hiç üzülmeyin. BEnde çok üzüldüm ilk duyduğumda kızımın sağ ayağında var geçmeyecek tedavi edilmeyecek bir hastalık değil yeterki iyi doktor bulun ve tedaviyi tamamlayın kızım şuan 5 yaşında çok güzel yürüyor söylemesem kimse anlamaz çok şükür

Merhaba hiç üzülmeyin. BEnde çok üzüldüm ilk duyduğumda kızımın sağ ayağında var geçmeyecek tedavi edilmeyecek bir hastalık değil yeterki iyi doktor bulun ve tedaviyi tamamlayın kızım şuan 5 yaşında çok güzel yürüyor söylemesem kimse anlamaz çok şükür
Tam gözlerim yaşlıyken rabbim sizin vasıtanızla umut gönderdi mesajınızı okurken sevindim çok. Teşekkür ederim inşallah biz de öyle sağlıklı oluruz rabbim daha da sağlık versin acılar yaşatmasın

İ
Tam gözlerim yaşlıyken rabbim sizin vasıtanızla umut gönderdi mesajınızı okurken sevindim çok. Teşekkür ederim inşallah biz de öyle sağlıklı oluruz rabbim daha da sağlık versin acılar yaşatmasın
İnsallah Hiç üzülmeyin bende hep ağlamıştım şimdi diyorum çok şükür tedavisi olan bi rahatsızlık ile imtihan edilmişiz doktorunuzu araştırın sonra hamileliğinizin keyfini çıkarın ❤️

Bir soru sormak isterseniz herzaman burdayım hiç çekinmeyin

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bıradan yazarım çok sevgiler
Merhaba şimdi aklıma geldi nasip olur çocuğunuzu kucağınıza aldığınız da alçı süreci olacak o zaman normal alçı yaptırmayın isterseniz çok gaz yapıyor Amerikan alçı oluyor bende benim zamanında bilmiyordum çok gaz sorunu yaşadık alçı soguk olduğu için üşüyor gaz yapıyordu doktorunuza rica ederseniz Amerikan alçı alıp gittiğiniz de onunla sarar belki de yaptırdığınız yer Amerikan alçı yapar Yine de aklınız da olsun🥰

Back
X