Kizlar 11 haftalik kontrole giderken 2 hafta once bebegin kalbinin durdugunu s9yledi dr , inanilmaz kotuyum , butun testler yapildi bi sorun cikmati kurtajla alindi , kizlar kurtajdan kac ay sonra hamile kalmak mumkun ? Ilk gebeligimdi hemde ; (
Cok uzuldum canim sanada peki 21 haftada olmasina sebep neydi sende ? Bi kazadanmi oldu ? Ben ne kadar guclu gorunmeye calissamda yalniz kalinca icin icin agliyorum , zaten icimde hep hiss ediyordum kotu biseyler olacagin oldudaMerhaba I iddiafi ben 21 haftalıkken kaybettim ve 2 ay sonra hamile kaldım herşeyde yolunda gidiyor. Zaten rahim kendini toplayınca hamile kalıyorsun doktor öyle demiştin rahim kendini toplamadan zaten hamile kalmazsın diye. Sana tavsiyem kanını ölçtür ve çok iyi beslen bu arada depolarını doldur çünkü bebek depolarını boşaltmıştır. Ben öyle yaptım şimdi de bebeğin gelişimi önden gidiyor.
Diyeceğim o ki; biliyorum yaşadığım için çok zor ama bi şekilde atlatman lazım ben cinsiyeti öğrenmiştim hareketlerini hissediyordum ve normal doğumla kaybettim o yizden sana örnek oliyim:)
Aynısı bana da oldu iki hafta önceden durmus zaten büyümenis 7den sonra da.11de alındı. Hiç tasalanma hemen olur cnm hem de çok sağlıklı okur.vücudun tanıdı artık bu durumu.folik iç bırakma olana kdr.folik çok ii.Kizlar 11 haftalik kontrole giderken 2 hafta once bebegin kalbinin durdugunu s9yledi dr , inanilmaz kotuyum , butun testler yapildi bi sorun cikmati kurtajla alindi , kizlar kurtajdan kac ay sonra hamile kalmak mumkun ? Ilk gebeligimdi hemde ; (
Canim benimde ilk gebeligimdi 9.5 haftada 3 gunluk gelişimi yok ve kalbi durmus dedi.kurtaj oldum 28 eylulde simdi beklemedeyim tekrar istiyorum ama aynı şeyleri yasamaktan korkuyorum napicam bilmiyorumKizlar 11 haftalik kontrole giderken 2 hafta once bebegin kalbinin durdugunu s9yledi dr , inanilmaz kotuyum , butun testler yapildi bi sorun cikmati kurtajla alindi , kizlar kurtajdan kac ay sonra hamile kalmak mumkun ? Ilk gebeligimdi hemde ; (
Cok uzuldum canim sanada peki 21 haftada olmasina sebep neydi sende ? Bi kazadanmi oldu ? Ben ne kadar guclu gorunmeye calissamda yalniz kalinca icin icin agliyorum , zaten icimde hep hiss ediyordum kotu biseyler olacagin oldudahep iyi dusunmek lazim kesinlikle.. insAllah bu sefer bebegini guzel guzel kucaginda koklarsin canim saglam bi evlat olsun insAllah yeter
Çok üzüldüm canım yaKizlar ben bakude yasiyorum ve doktor kirtajdan sonra antibiotik filan yazdi 3 4 gunluk , sonrada 6 ay korunma verdi , zaten kendim psikolojik o kadar yikildimki erken olmasin bende istemiyorum
Caaan qorxma gozelim menim ve qeti pis hecne duwunme , ele men qorxa qorxa pis duwune duwune bele oldum , ancaq ozune bax 3 ay hecne agir goturme cox ayaquste qalma yaxsi olacaq insAllah , men nerimanov terefde , bes sen ?hekimin kimdi?Çok üzüldüm canım yaAllah sabır versin inşallah ben yaşamadım ama korkusu nu yaşadım iki hafta önce kanamam olmuştu arada siyah pıhtılar gördüm nerdeyse bebek öldü diye kendimi inandırmıştım ama iyiymiş çok şükür hala daha ilk üç ay herkeste olduğu gibi çok önemli bakalım hayırlısı inşallah
Bende baküdeyim canım neresindesin
Hehe :)) inşallah canım ama ben azeri değilim azerimisin sen ne güzel :) xatai deyiz biz doktor da poliklinik te sevinç hanım diye biri burda arkadaş önerdi benim gibi burda yaşayan ama şimdi Türkiyeye gittiCaaan qorxma gozelim menim ve qeti pis hecne duwunme , ele men qorxa qorxa pis duwune duwune bele oldum , ancaq ozune bax 3 ay hecne agir goturme cox ayaquste qalma yaxsi olacaq insAllah , men nerimanov terefde , bes sen ?hekimin kimdi?
Ya ben azeri oldugunu dusundum , yazdigimi anlamiwsin umarim :) cok guzel canim insAllah hersey guzel sonlanirHehe :)) inşallah canım ama ben azeri değilim azerimisin sen ne güzel :) xatai deyiz biz doktor da poliklinik te sevinç hanım diye biri burda arkadaş önerdi benim gibi burda yaşayan ama şimdi Türkiyeye gitti
İnşallah canım anladım tabi :) ama içim rahat etmedi bide özelemi gitsem diyorum modern hospital diye bir yer varmış sordum ultrason fiyatları falan işte kararsız kaldım Allah korusun bebişleri inşallah dua dan başka bişey gelmiyor eldenYa ben azeri oldugunu dusundum , yazdigimi anlamiwsin umarim :) cok guzel canim insAllah hersey guzel sonlanir
Istersen git aklinda hic soru kalmasin rahat olasin ,ozelde ultrason cihazlari cok iyidir daha net soyluyorlar , bende cerrahiye klinikde olurdum hep orasida ozel doktorumda ordan diye ora gidiyordum ,modern hospitalda cok duydugum bi yer herhalda kotu olmazİnşallah canım anladım tabi :) ama içim rahat etmedi bide özelemi gitsem diyorum modern hospital diye bir yer varmış sordum ultrason fiyatları falan işte kararsız kaldım Allah korusun bebişleri inşallah dua dan başka bişey gelmiyor elden
Cok sevindim canim boyle okurken cok umutlaniyorum insAllah benimde olur bi kac ay sonra Allahim cok bekletmesin insAllah, canim kurtajdan sonra 3 ay icinde neler yapdin ?Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Benimde 11 haftalikken bebeğimin kalbi durdu ilk gebeligimdi. 3 ay sonra hamile kaldım çok şükür şimdi 16.aylik bi kızım var. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah üzülme. Vardır bunda da bir hayır. Sagliksiz bebekler gelişmezmis. Rabbim tez zamanda hayırlı bi şekilde evlat nasip etsin inşallah
İnşallahIstersen git aklinda hic soru kalmasin rahat olasin ,ozelde ultrason cihazlari cok iyidir daha net soyluyorlar , bende cerrahiye klinikde olurdum hep orasida ozel doktorumda ordan diye ora gidiyordum ,modern hospitalda cok duydugum bi yer herhalda kotu olmaz
Cok sevindim canim boyle okurken cok umutlaniyorum insAllah benimde olur bi kac ay sonra Allahim cok bekletmesin insAllah, canim kurtajdan sonra 3 ay icinde neler yapdin ?
Bi on gün daha geçsin de gideyim o zaman napalım artık :)Evet canim fiyatlar oyle hep 2heryerde oyle zaten , 12 haftaya kadar 25 12den sonra 30 manat benim gittigim yerdede yani artik butun ozelllerde oyle oldugu icin aliwtik bizde neyapalim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?