Evet canim git,10 gundede iyice dinlen kendini hic yormaBi on gün daha geçsin de gideyim o zaman napalım artık :)
KEcmiw olsun canim insAllah bi daha yawatmasin Allahim, tek degiwikliyim sabah kusmasinin dayanmasi oldu , 3 hafta once kalbinin durmasina ragmen 3 haftada hic bi agrim kanamam ve ya bawka biwey olmamiwtiCanim geçmiş olsun bende aynısını yaşadım ama kalbi baştan yavaş atiyordu ve durmuştu. Ben bisey hissetmemiştim ilk durduğunda. Kan pıhtılaşması yüzünden iğne kullanıyorum su anki hamileliğimde ve benim de 11 haftalıkken taramalarım var ve ara ara bende acaba yine kalbi durdumu diyorum kendi kendime cunku bende bulantı askerime baştan biç olmadı yanı belirtim yok fazla fazla. Sen kendinde hiç bir değişiklik hissettin mi?
Amin canim sabah kusmasının dayandığı derken tam düştüğü tarihten itibaren bulantıların mi azaldı yanı?KEcmiw olsun canim insAllah bi daha yawatmasin Allahim, tek degiwikliyim sabah kusmasinin dayanmasi oldu , 3 hafta once kalbinin durmasina ragmen 3 haftada hic bi agrim kanamam ve ya bawka biwey olmamiwti
Evet canimAmin canim sabah kusmasının dayandığı derken tam düştüğü tarihten itibaren bulantıların mi azaldı yanı?
Geçen sene 12 haftada ikili test için gittiğimde 2 hafta önce kalbi durmuş. Ben 6 ay bekledim. Dr 3 ay vermişti. Sağlıklı olmayan bebekleri vücut 3 ay içinde atıyor dedi. Zaten yapılan Araştırmada bişey çıkmadı. 2 gebeliğimdi. Korku var. Bir sonraki gebeliğinde endişen olur Rabbim yazdıysada hiç bişey olmaz. En kısa zamanda Anne olursun inşAllah. Belirti olarak felaket kusmalarım çok hafifledi.Kizlar 11 haftalik kontrole giderken 2 hafta once bebegin kalbinin durdugunu s9yledi dr , inanilmaz kotuyum , butun testler yapildi bi sorun cikmati kurtajla alindi , kizlar kurtajdan kac ay sonra hamile kalmak mumkun ? Ilk gebeligimdi hemde ; (
InsAllah canim sende saglikla kucagina alirsin yine bebeginiGeçen sene 12 haftada ikili test için gittiğimde 2 hafta önce kalbi durmuş. Ben 6 ay bekledim. Dr 3 ay vermişti. Sağlıklı olmayan bebekleri vücut 3 ay içinde atıyor dedi. Zaten yapılan Araştırmada bişey çıkmadı. 2 gebeliğimdi. Korku var. Bir sonraki gebeliğinde endişen olur Rabbim yazdıysada hiç bişey olmaz. En kısa zamanda Anne olursun inşAllah. Belirti olarak felaket kusmalarım çok hafifledi.
çok gecmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın zor bir süreç aynı şeyi bende yaşadım 1 seneden fazla ara verdimmerhaba arkadaşlar bende 5 kasımda kürtaj oldum 11 haftalıkken kontrole ve ikili teste gittim kalbi durmuş bebeğimin çok kötüyüm halen toparlanamadım doktora muayene oldum korunmana gerek yok dedi suan korunmuyorum ama teklrara yaşamaaktan çok korkuyorum kan pıhlaşması testi yaptırdım çıkmadı ama doktor yine ig-ne vuralım istersen dedi tekrar hamileliğinde çok kafan karışık
Test falan yaptırdım mi ne kadarlık hamilesinizGeçmiş olsun canım ben de iki kere yaşadım aynı şeyi. Kürtaj doğurganlık durumumuzu etkilemez üç ay korun yeniden dene. Ben yeniden hamileyim çok şükür devam ediyor bu sefer. Allah'ım sabır versin. Kendini bırakma. Güçlü ol.
En az 3 ay korunman lazimKizlar 11 haftalik kontrole giderken 2 hafta once bebegin kalbinin durdugunu s9yledi dr , inanilmaz kotuyum , butun testler yapildi bi sorun cikmati kurtajla alindi , kizlar kurtajdan kac ay sonra hamile kalmak mumkun ? Ilk gebeligimdi hemde ; (
sende canım inşallah en kısa zamanda kalırsın kürtaj sonrası kalmak daha kolaymış inan sende karamsar düşünme biliyorum çok zor ama bende karamsar düşünüyorumCanim oncelikle Rabim sabir versinn yerini hemen doldursunki acini unutasin insaAllah .. Benimde 5 ay once 4 aylik oglumun kalbi durdugu icin aldirmak zorunda kaldimm hemde 5 sene sonra hamile kalabilmistimm simdi olmayinca korkuyorum.. ama insaAllah sen en kisa zamanda hamile kalirsin cnmm
merhaba bende 9+5 de kaybeyttim bebeğimni sizi görünce umutlandım çünkü korkum tekrar aynı olayı yaşamaktan hiç test yaptınızmı kayıpla ilgili yada ekstre ilaç falan kullanıyormusunuz maşallah üç ayı geçmiş sorunsuz allah kucağınıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsinCanim aynısıni yasadim ben de.. 9 haftalikken kurtajla alındı.. 3 ay sonra gebe kaldim yine.. ferah tut icini cok zor bi dönem seni cok iyi anliyorum.. veren de alan da Allah.. hikmetinden sual olmaz.. ben 3 ay kendi isteğimle bekledim.
kafam igne ve ilaç kullanmakta karışık çıkmadı ya kan pıhtılaşmaçok gecmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın zor bir süreç aynı şeyi bende yaşadım 1 seneden fazla ara verdimkendimi hazır hissedemedim hep korktum şuan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, sana tavsiyem kafan karışık ise kendine zaman ver toparlanman için
Canim o korkuyu hala yasiyorum ben.. elimde olsa her hafta ultrasona giderim.. ama inan Allah oyle guzel teselli ediyor ki.. hepsini unutuyorsun.. ben sadece genetik test yaptirdim , ilk 3 aydaki düşüklerin en sık nedeni kromozomal anomalilermis.. ama genetik testim de normal geldi. Pıhtılasma testlerini yapmaya gerek yok dedi doktorum.. onun icin yaptırmadım..merhaba bende 9+5 de kaybeyttim bebeğimni sizi görünce umutlandım çünkü korkum tekrar aynı olayı yaşamaktan hiç test yaptınızmı kayıpla ilgili yada ekstre ilaç falan kullanıyormusunuz maşallah üç ayı geçmiş sorunsuz allah kucağınıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin
çok teşekkür ederim evet yaşamayan bilemez iki kuzenim dogum yaptı çok mutluyum onlar için ama niye ben değil benim bebegim gitti diyorum bazenCanim o korkuyu hala yasiyorum ben.. elimde olsa her hafta ultrasona giderim.. ama inan Allah oyle guzel teselli ediyor ki.. hepsini unutuyorsun.. ben sadece genetik test yaptirdim , ilk 3 aydaki düşüklerin en sık nedeni kromozomal anomalilermis.. ama genetik testim de normal geldi. Pıhtılasma testlerini yapmaya gerek yok dedi doktorum.. onun icin yaptırmadım..
Sabret insallah guzel kardesim.. allah öyle guzel nimetler verecek ki bugünlerini unutacaksın.. bizim sinavimiz zor bi sinav , benim icim kan ağlarken etrafımdakiler daha yaşın genc bi daha olur diyorlardi.. ben degil 1 otuz cocugum da olsa kuryajimi unutamam ki.m ama sinav büyük olunca mukafati da büyük oluyor.. sabret..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?