• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin kalbi durmuş

Elbette zor durum canim Allah sabir versin. Üzülme tekrar çocuk sahibi olursun inşaallah hayirliysa.

Allah yardımcıız olsun, ama yıpratmayın kendinizi. Allah bi evlat acısı verecekse, en iyisi en erken zamanda olması diye düşünüyorum ben. 12 haftalık bi bebek kaybettim, yıllar sonrada doğumdan 20 gün sonra bebeğimi kaybettim. Acıları çok farklı, çok zor.
Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkeze.

Allah yardımcıız olsun, ama yıpratmayın kendinizi. Allah bi evlat acısı verecekse, en iyisi en erken zamanda olması diye düşünüyorum ben. 12 haftalık bi bebek kaybettim, yıllar sonrada doğumdan 20 gün sonra bebeğimi kaybettim. Acıları çok farklı, çok zor.
Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkeze.

Ben de yaşadım aynı travmayi. benim bebeğimde hiçbir gelişim geriliği yoktu. aniden durdu, patoloji temiz.

Yalnız düşük sonrası pihtilasma testi yaptırdım. ve malesef genetik pihtilasmam var.

doktora gittim 10 haftalik yerine gelisimi 8 haftalik gozukuyordu ve kalbi durmustu. dünyam basima yikildi resmen
İlk Bebek mi, inşallah yine verir Allah'ım, muhtemelen genetik bi sorun vardır
Benimde 2015 Mayıs'ta aynı 12 haftalık iken kalbi durdu 9-10haftalık görünüyordu, sonra düşük oldu, genetik bozukluk olmuş
İnşallah en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım

Çok geçmiş olsun. Bende ilk bebeğimi yazdığınız şekilde kaybettim. Çok üzülmüştüm şimdi iki tane çocuğum var çok şükür. Allah sizede nasip etsin inşallah.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben dahil bir çok kadının başına geliyor bu canım Allah böyle takdir etmiş yapacak bir şey yok. Kendini sakın suçlama, bizlik bir durum değil. Allah vakti saati gelince verecektir inşallah

Back
X