Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı şey bendede var düşünüyordum benim gibi olan varmı derken bu topiği gördüm senin ne gibi belirtilerin vardı ben şuan 5. ye hamileyim hepsini bir şekilde kaybettim9+1 günlük hamileyim 3 4 gündür hç birşey hissetmiyorum bütün belirtilerim yok oldu çok korkuyorum(((
isallah birsey yoktur butun belirtilerinmi sifirlandi hicmi bulanti yokmide bulantısı göğüslerde şişlik ve ağrı kabızlık uyku hali mide ekşimesi ama şu an geri geri geliyo belirtiler anlamadım ki cuma günü kontrolum var(
canım pıhtılaşma bpzuklugu olabilir test yaptırdın mıaynı şey bendede var düşünüyordum benim gibi olan varmı derken bu topiği gördüm senin ne gibi belirtilerin vardı ben şuan 5. ye hamileyim hepsini bir şekilde kaybettimyani tecrübeliyim bu konuda
![]()
evet yaptirdim test pihtilasma var o yuzden oluyo bebeklerimcanım pıhtılaşma bpzuklugu olabilir test yaptırdın mı
çok sevindim darısı benim başıma ışallahArkadaşlar doktordan yeni geldim Çok şükür bebeğim çok iyi herşey yolunda hamilelik ilerileyince bu aylarda belirtiler azalıyormuş dedi doktorum Allah herkese nasip etsin bu mutluluğu...