Bebeğimin kalbi mi durdu acaba:(((

tatlibyn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
18
4
3
9+1 günlük hamileyim 3 4 gündür hç birşey hissetmiyorum bütün belirtilerim yok oldu çok korkuyorum :((((

Sakin ol. Hemen doktoruna git ya da doktorundan bilgi al. vakit kaybetme.

O zaman derhal git. Neden burada vakit kaybediyorsun?
Muhakkak birşey yoktur ama emin olmak için git.

9+1 günlük hamileyim 3 4 gündür hç birşey hissetmiyorum bütün belirtilerim yok oldu çok korkuyorum :KK43:(((
aynı şey bendede var düşünüyordum benim gibi olan varmı derken bu topiği gördüm senin ne gibi belirtilerin vardı ben şuan 5. ye hamileyim hepsini bir şekilde kaybettim :KK61:yani tecrübeliyim bu konuda:KK51:

mide bulantısı göğüslerde şişlik ve ağrı kabızlık uyku hali mide ekşimesi ama şu an geri geri geliyo belirtiler anlamadım ki cuma günü kontrolum var:((

mide bulantısı göğüslerde şişlik ve ağrı kabızlık uyku hali mide ekşimesi ama şu an geri geri geliyo belirtiler anlamadım ki cuma günü kontrolum var:KK43:(
isallah birsey yoktur butun belirtilerinmi sifirlandi hicmi bulanti yok

aynı şey bendede var düşünüyordum benim gibi olan varmı derken bu topiği gördüm senin ne gibi belirtilerin vardı ben şuan 5. ye hamileyim hepsini bir şekilde kaybettim :KK61:yani tecrübeliyim bu konuda:KK51:
canım pıhtılaşma bpzuklugu olabilir test yaptırdın mı

kişinin bünyesiyle alakalı.bazı zamanlar çok iyi bazı zamanlar ise çok kötü olabilirsiniz,bunlar çok normal.

Arkadaşlar doktordan yeni geldim Çok şükür bebeğim çok iyi herşey yolunda hamilelik ilerileyince bu aylarda belirtiler azalıyormuş dedi doktorum Allah herkese nasip etsin bu mutluluğu...

Arkadaşlar doktordan yeni geldim Çok şükür bebeğim çok iyi herşey yolunda hamilelik ilerileyince bu aylarda belirtiler azalıyormuş dedi doktorum Allah herkese nasip etsin bu mutluluğu...
çok sevindim darısı benim başıma ışallah

Back
X