bebeğimin kalbinde beyaz leke:(

umut_sevgim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
1.369
19
156
43
Ankara
slm arkadaslar 21 haftalık hamileyim ayrıntılı ultrosyona gırdım ve bebegımın kalbınde beyaz leke tespıt edıldi eko onerıdı ne yapcagımı bılmıyorum 2 li ve 3 lu testımın sonucları ıyı cıktı ama cok strese gırdım...rabbım herkesın bebegını kousun benımkınıde korusun.... boyle bir durumla karsılasıp dogum yapan varsa bılgılerını lutfen benımle paylassın...

benimde 16+4 haftalıkken normal ultrasonda bebeğin kalbinde beyaz bi nokta var dedi doktorum bazı bebeklerde oluyo son aylarda geçiyo dedi 2li testiniz iyi çıkmış 4lü de iyi çıkarsa bişey yok diyebilirz dedi ayrıntılı da daha çok inceleriz dedi ondan sonra bende çok düşündüm araştırdım bazı bebeklerde olup kayboluyomuş burda önemli olan test sonuçların onlarda gayet iyi çıkmış ayrıntılıya da girmişsin bundan başka sıkıntısı yoksa hiç korkma derim benim daha 4lü sonucum çıkmadı bende bekliyorum sende çok fazla takılma canım hamileliğinin tadını çıkar hiç bişeycik olmaz bebişne korkama o kaybolucaktır.Ama içinde şüphe olacaksa eko çektir.ve benim doktorum riskli gebelik uzmanı

Son düzenleme:

saol canım guzel dıleklerın ıcın ınsallah dedıgın gıbı olurda saglıcakla kucagımıza alırız bebeıslerımızı .....

şükrun dedı ınsallah sagglıcakla dogeür bugun baska bı drgozuktuk ılerı zamanlarda gecer dogdugunda kardıyolojıye mutlaka gotun ded sallah sagglıcakla dogarda guzel haberlerı paylasırım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…