20 haftalık hamileyim. Bugün 4lü tarama testi yapıldı. Ve bebeğimin sağ kalbinin gelişmediğini(sağ vertikül hipoplazi) söylediler. Üniversite hastanesine yönlendirdiler. Bundan sonra çocuk kardiyoloji ile birlikte kontrollerim yapılacakmış. Onların gözetiminde de doğumum olacakmış. Ve sonrasında ameliyat...
Bu durumu yaşayan var mı ne gibi süreçler yaşadılar.
Allah şifa versin tez zamanda insalah..daha gelisimi devam ediyor karninda... dogana kadar duzelir belki ...yada yanılıyolardır insalah saglikla kucagina alırsın..benimde oglumda 18nci haftada kafasinda bilmem bisey kistleri vardi öldüm öldüm dirildim zekasina gelisimine bisey olcak diye sonra yok bisey dediler saglkli dogdu sukur...allah buyüktür
Allah şifa versin tez zamanda insalah..daha gelisimi devam ediyor karninda... dogana kadar duzelir belki ...yada yanılıyolardır insalah saglikla kucagina alırsın..benimde oglumda 18nci haftada kafasinda bilmem bisey kistleri vardi öldüm öldüm dirildim zekasina gelisimine bisey olcak diye sonra yok bisey dediler saglkli dogdu sukur...allah buyüktür
öncelikle insallah doktorlar yanilmis olmasini ve bebeginizin saglikla doğmasini diliyorum.
facebook da bebekleri cocuklari doğuştan kalp hastası ailelerin kurmuş olduğu 'dogumlsal kalp rahatsizliklari' adlı bir grup var. orada sizin gibi teshis almis aileler de vardır muhakkak.ayni teşhisi alan ailelereden ilerisi icin daha sağlıklı bilgi ve hastane doktor tavsiyesi alabilirsiniz.
bi de o grupta gebelinde ağır kalp rahatsızlığı teşhisi alipta sapasağlam bebekleri olan ailelere şahit olmuştum. insallah sizin de öyle olur durumunuz.