Bebegimin kalp atisi yavas kizlar nolur bir sey yazin

Excalibaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
577
347
53
Kizlar 5 gun once kalp atuisi yoktu ama bugun kalp atisi gorduk ama yavasmis 7+2 olmasi gerekirken 5+5 forumlari okudum hep kotu sonuclanmis bana umut olacak kimse yok mu????nolur bir seyler yazin

gecmis olsun cnm bekle birsey olacksada elinden birsey gelmez 15 gun oldu ben kaybedeli üstelik hersey guzel giderken :(

Gercekten hamile olup olmadigini testten anlamasi gerekirken buraya konu acanlar bu konudan daha cok cevap aliyor ya ülkemin hali işte

Canım yeni gördüm bence buraya yazılanları çok dinleme. Umut veren de olur sonu kötü olacak diyen de olur. En iyisi doktorunun ne söylediği. Burada fikir alıp veriyoruz ama çoğu da açıkçası kulaktan dolma oluyor. Bi nebze içini rahatlatacaksa 8. haftadan sonra kalp atışları daha düzenli olduğunu biliyorum doktorun birinden duymuştum. 8 . haftadan önce kalp atışlarını dinletmemişti doktor. Bekle bakalım hayırlısıyla herşey yoluna girer inşallah..

Canım oğluma hamile kaldığımda 6. Hafta gittik kalp atışı yoktu 7. Hafta gittik çok yavaş tı umudum hiç yoktu doktorlar hep olumsuz konuştu ama o minik fasulye şimdi 9 yaşında ve hamşleliğimin 6. Ayından sonra öyle bir geliştiki 2 hafta önde gitmeye başladı sonucunda 4500 gram bir tosun olarak geldi dünyaya moralini yüksek tut ;)

Canım oğluma hamile kaldığımda 6. Hafta gittik kalp atışı yoktu 7. Hafta gittik çok yavaş tı umudum hiç yoktu doktorlar hep olumsuz konuştu ama o minik fasulye şimdi 9 yaşında ve hamşleliğimin 6. Ayından sonra öyle bir geliştiki 2 hafta önde gitmeye başladı sonucunda 4500 gram bir tosun olarak geldi dünyaya moralini yüksek tut :KK66:

Gercekten mi oluyor muymus yani boyle ya bunu duymak o kadsr iyi geldi ki ne dediler geç dollenme mi ben gec dollenme olamaz cunku yumurtlama donemi disinda iliskimiz de olmadi
Ya bana umut oldun cok sgaol

Gercekten mi oluyor muymus yani boyle ya bunu duymak o kadsr iyi geldi ki ne dediler geç dollenme mi ben gec dollenme olamaz cunku yumurtlama donemi disinda iliskimiz de olmadi
Ya bana umut oldun cok sgaol
Geç döllenme olması imkansızdı çünkü tek ilişki vardı sebebini bilmiyorum canım doktorum bile şaşırdı kürtaj olmaya diye gittim kalbi atıyordu bekleye bekleye 6 ay oldu sonrada 2 hafta öne bile geçti işte ve çok sağlıklı bir bebek ti hiç üzmedi beni kuzum

Geç döllenme olması imkansızdı çünkü tek ilişki vardı sebebini bilmiyorum canım doktorum bile şaşırdı kürtaj olmaya diye gittim kalbi atıyordu bekleye bekleye 6 ay oldu sonrada 2 hafta öne bile geçti işte ve çok sağlıklı bir bebek ti hiç üzmedi beni kuzum

Ne güzel canım ya İnsallah benim de oyledir basta böyle naz yapiyordur İnsallah ben de cumartesi gidecem belli olur dedi artik doktorum ya kurtaj ya da devam

Ne güzel canım ya İnsallah benim de oyledir basta böyle naz yapiyordur İnsallah ben de cumartesi gidecem belli olur dedi artik doktorum ya kurtaj ya da devam
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım ters bir durum olursa sakın moralini bozma bizim için hayırlı olanı biz bilemeyiz Rabbim bilir ;

Canım yeni gördüm bence buraya yazılanları çok dinleme. Umut veren de olur sonu kötü olacak diyen de olur. En iyisi doktorunun ne söylediği. Burada fikir alıp veriyoruz ama çoğu da açıkçası kulaktan dolma oluyor. Bi nebze içini rahatlatacaksa 8. haftadan sonra kalp atışları daha düzenli olduğunu biliyorum doktorun birinden duymuştum. 8 . haftadan önce kalp atışlarını dinletmemişti doktor. Bekle bakalım hayırlısıyla herşey yoluna girer inşallah..

Çok sagol canim ne bilim ya umutlanmak da istemiyorum zaten dibe vurdum iyiyce

Canım oğluma hamile kaldığımda 6. Hafta gittik kalp atışı yoktu 7. Hafta gittik çok yavaş tı umudum hiç yoktu doktorlar hep olumsuz konuştu ama o minik fasulye şimdi 9 yaşında ve hamşleliğimin 6. Ayından sonra öyle bir geliştiki 2 hafta önde gitmeye başladı sonucunda 4500 gram bir tosun olarak geldi dünyaya moralini yüksek tut :KK66:
Bana da 7 haftalik bebegim ama kalbi 50-60 atiyor. 100 olmaliydi en azdedi dusebilir dedi :( Allahim bana babasina bagislasin

Merhaba arkadaşlar benim durumumda aynı şuan. Sizin sonuçlar nedir yardımcı olur musunuz lütfen

Merhaba arkadaşlar benim durumumda aynı şuan. Sizin sonuçlar nedir yardımcı olur musunuz lütfen
Ben o bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim malesef 😣 sonra bir kızım oldu şimdi de ikizlere hamileyim canım, kızımın da kalp atımı ya aştı hızlandı sonra ama inşallah seninki de hizlanirr

Back
X