bebegimin kalp atisi yok

casem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
57
59
38
39
arkadaşlar yardım edin. Çok kötüyüm. adete göre 8 son ultrason a gore 6+1 hamileyim.kahverengi leke ile dr gittim. crl 0.76 ama kalp atisi yok dr haftaya gel duyulmazsa alalım dedi. çok üzülüyorum

8-9 haftaya kadar bekle canim daha cok erken gec dollenme olabiliyor kahverengi lekeleme kese etrafinda kanama olmadigi surece suan yerlesme kanaması olabilir

Canim daha erken bekle bir iki hafta daha, erkenden üzme kendini.

8.hafta bitimine kadar bekle cnm bence.duydugum kadariyla gec dollenme durumlarinda gec duyuluyomus kalp atisi hemen karar verme.insallah duyarsiniz minigin kalp atislarini

arkadaşlar yardım edin. Çok kötüyüm. adete göre 8 son ultrason a gore 6+1 hamileyim.kahverengi leke ile dr gittim. crl 0.76 ama kalp atisi yok dr haftaya gel duyulmazsa alalım dedi. çok üzülüyorum
Bazı drblar çok gereksiz erken korkutuyorlan 1 2 hafta kadar önce böyle bi durum yasadi arkadasim kahverengi lekelenmeyle gitti 5 haftalik filandi dr kese boş haftayada olmazsa alalim diyo progestan basliyo leke icin 1 hafta sonra bebek çok çabuk gelişmiş haftasiyla uyumlu olmuş kalp atisi oluşmus diyo..gereksiz korkutuyorlar insani yerleşme kanamasi oluyo o akinti genelde 8. 9. Haftaya kadarda kalp atişı için beklenebilir.bozma moralini hayirlisini iste..

Üzülme canım bak bugün dr gittim 6+3 mü kalp atışını gördük ama dr dediki bebişimizin kalbi Yen'i atmaya başlamış dedi Yani seninki de 3-4 gün içinde atacak belki ne biliyorsun olumlu düşün öyle olsun 2 gün erken gitsem ben de duymayacaktım belki sakin ol

Ayrıca bırak lekeyi geçen hafta 2 ped kadar kanamam oldu korkma ondan:)

7+3de kalp atışını duydum ben. Bence doktor gereksiz konuşmuş. Bekle canımm bebeğin seninledir inşallah sen doktorlara bakma dua et bol bol

8. 9. haftada duyan var. kahverengi lekeden birşey olmaz, kırmızı olursa hemen doktora git.

inşallah ilk gebeliğim. Burda sağlık sektörü de kötü malesef. baş popo mesafesi 0.76. Bi de sizin yazdığınız haftalar sat a gore mi.

9. Haftaya kadar bekleyin lütfen haftaya gittiğinizde doktorunuz duyulmuyor alalım derse erteleyin başka bi doktora daha gidin

Canim ben nerdeyse 7 haftayi geçiyordu duyduğum da biraz bekle hemen karar alma 1 kaç farklı doktora git inşallah iyi olur

Basligi okuyunca cok uzuldm. Doktorlar cok ters konusuyor. Smdi bu bir hafta nasil gececek yazik gunah.
Muhakkak bir tanesine daha git.

güya cihazı en iyi dr. hem iyi cihaz hem iyi dr inşallah bulabilirim. bu kadar yıkıma uğrayatağımı tahmin etmezdim

Burda bir arkadas tam bebek alinacakken kalp atisini duymustu... Sabredin.dua edin. Erken daha

Ben 7+6da gittim kalp atuşını duymak için.doktor daha çok erken dedi.Bence olumsuz düşünmeyin başka bi doktora gidin.

Canim acele karar verme sakin ve uzme kendini bende ultrasona gore 6+5 gunluk hamileyim ve daha bugun duyabildik kalp atisini normalde son adete gore 8. Haftanin icinde olmam lazimdi gec dollenme oldugu icin boyle oldu

Ben kalp atışini duyduğumda dokuzuncu haftanin içindeydim panik yapma. Altinci haftada gittigimde doktorum erken daha bi sonrakinde bakalim demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…