Bazı drblar çok gereksiz erken korkutuyorlan 1 2 hafta kadar önce böyle bi durum yasadi arkadasim kahverengi lekelenmeyle gitti 5 haftalik filandi dr kese boş haftayada olmazsa alalim diyo progestan basliyo leke icin 1 hafta sonra bebek çok çabuk gelişmiş haftasiyla uyumlu olmuş kalp atisi oluşmus diyo..gereksiz korkutuyorlar insani yerleşme kanamasi oluyo o akinti genelde 8. 9. Haftaya kadarda kalp atişı için beklenebilir.bozma moralini hayirlisini iste..arkadaşlar yardım edin. Çok kötüyüm. adete göre 8 son ultrason a gore 6+1 hamileyim.kahverengi leke ile dr gittim. crl 0.76 ama kalp atisi yok dr haftaya gel duyulmazsa alalım dedi. çok üzülüyorum
Üzülme canım bak bugün dr gittim 6+3 mü kalp atışını gördük ama dr dediki bebişimizin kalbi Yen'i atmaya başlamış dedi Yani seninki de 3-4 gün içinde atacak belki ne biliyorsun olumlu düşün öyle olsun 2 gün erken gitsem ben de duymayacaktım belki sakin olarkadaşlar yardım edin. Çok kötüyüm. adete göre 8 son ultrason a gore 6+1 hamileyim.kahverengi leke ile dr gittim. crl 0.76 ama kalp atisi yok dr haftaya gel duyulmazsa alalım dedi. çok üzülüyorum
Ayrıca bırak lekeyi geçen hafta 2 ped kadar kanamam oldu korkma ondan:)arkadaşlar yardım edin. Çok kötüyüm. adete göre 8 son ultrason a gore 6+1 hamileyim.kahverengi leke ile dr gittim. crl 0.76 ama kalp atisi yok dr haftaya gel duyulmazsa alalım dedi. çok üzülüyorum
Canim ben nerdeyse 7 haftayi geçiyordu duyduğum da biraz bekle hemen karar alma 1 kaç farklı doktora git inşallah iyi olurarkadaşlar yardım edin. Çok kötüyüm. adete göre 8 son ultrason a gore 6+1 hamileyim.kahverengi leke ile dr gittim. crl 0.76 ama kalp atisi yok dr haftaya gel duyulmazsa alalım dedi. çok üzülüyorum
Canim acele karar verme sakin ve uzme kendini bende ultrasona gore 6+5 gunluk hamileyim ve daha bugun duyabildik kalp atisini normalde son adete gore 8. Haftanin icinde olmam lazimdi gec dollenme oldugu icin boyle olduarkadaşlar yardım edin. Çok kötüyüm. adete göre 8 son ultrason a gore 6+1 hamileyim.kahverengi leke ile dr gittim. crl 0.76 ama kalp atisi yok dr haftaya gel duyulmazsa alalım dedi. çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?