Benim 7. Haftaydı duyulduğunda. 8 bile olabilir. Sabır biraz canım.arkadaşlar yardım edin. Çok kötüyüm. adete göre 8 son ultrason a gore 6+1 hamileyim.kahverengi leke ile dr gittim. crl 0.76 ama kalp atisi yok dr haftaya gel duyulmazsa alalım dedi. çok üzülüyorum
Ben 9. Hafta da duydumarkadaşlar yardım edin. Çok kötüyüm. adete göre 8 son ultrason a gore 6+1 hamileyim.kahverengi leke ile dr gittim. crl 0.76 ama kalp atisi yok dr haftaya gel duyulmazsa alalım dedi. çok üzülüyorum
ya warya bem boyle doktorun..... Daha cok erken ya, ne die hemen alma kelimeaini kullanmiski. 8-9da duyan cok kisi var, gec dollenme varsa heleki... Bende de gec dollenme vardi. Sakin olarkadaşlar yardım edin. Çok kötüyüm. adete göre 8 son ultrason a gore 6+1 hamileyim.kahverengi leke ile dr gittim. crl 0.76 ama kalp atisi yok dr haftaya gel duyulmazsa alalım dedi. çok üzülüyorum
canım sen 9. haftadan önce bebeğini gördün mü. bebeğim baya büyük ultrason da. sat a gore 8. hafadayim ultrason görüntüsünde 7 artı 1 de kalmış dedi dr.sence umut var mı halaBen 9. Hafta da duydum
Hımm canim o zaman söyle söyliyim bende yaşadim ayni durumu ama emin olana kadar bekledim 1 2 hafta daha bekle kürtaj için bebegin kalbi durduysa zaten gelişimide durucaktir önümuzdeki hafta gittiginde gelişmemiş olur ve yine kalp atışıni alamazsan o zaman kürtaji düsünürsun.üzülecek bi durum yok bende ayni durumu yaşadim ve şimdide 28 haftalik hamileyim hatta daha sıkintilar yaşadim ama detaya girmeyeyim şimdi.hayirlısi olsun hakkinda.biraz daha beklemeni tavsiye ederim yinede.bugün başka dr gittik bebek büyümüş 7. haftada kalbi durmus dedi..alttan muayenede duyulması lazım 8. haftada dedi. o da kürtaj dedi. benim gibi bebeğini görüp kalp atışını 9. haftada duyan oldu mu
Hımm canim o zaman söyle söyliyim bende yaşadim ayni durumu ama emin olana kadar bekledim 1 2 hafta daha bekle kürtaj için bebegin kalbi durduysa zaten gelişimide durucaktir önümuzdeki hafta gittiginde gelişmemiş olur ve yine kalp atışıni alamazsan o zaman kürtaji düsünürsun.üzülecek bi durum yok bende ayni durumu yaşadim ve şimdide 28 haftalik hamileyim hatta daha sıkintilar yaşadim ama detaya girmeyeyim şimdi.hayirlısi olsun hakkinda.biraz daha beklemeni tavsiye ederim yinede.
Canım bebegimide gormedik normalde 9. Haftaydim ama 8. Hafta olarak gözüktü o zaman hem bebegi hemde kalp atisini duydum ultrasomda geç döllenme olmuş simdi de normalde 13+4 olması gerekiyo dün gitim 12+6 dedi çocuk benden beslenmeye başlayınca o ara kapanirmis sakin paniğe kapılma bende çok kotuydum doktor beni baya bi ağlattı doktor degistirdim bende somraki gittiğimiz doktorda göremedi ama sorun yok geç döllenme haftaya gel demişti 9. Haftadaydim ultrasondada 8. Hafta olarak gözüktü ☺canım sen 9. haftadan önce bebeğini gördün mü. bebeğim baya büyük ultrason da. sat a gore 8. hafadayim ultrason görüntüsünde 7 artı 1 de kalmış dedi dr.sence umut var mı hala
Canım bebegimide gormedik normalde 9. Haftaydim ama 8. Hafta olarak gözüktü o zaman hem bebegi hemde kalp atisini duydum ultrasomda geç döllenme olmuş simdi de normalde 13+4 olması gerekiyo dün gitim 12+6 dedi çocuk benden beslenmeye başlayınca o ara kapanirmis sakin paniğe kapılma bende çok kotuydum doktor beni baya bi ağlattı doktor degistirdim bende somraki gittiğimiz doktorda göremedi ama sorun yok geç döllenme haftaya gel demişti 9. Haftadaydim ultrasondada 8. Hafta olarak gözüktü ☺
Çok dua et canım yaşarsın tabi Allahın izniyleinşallah ya. çok mutlu oldum adına. dilerim bende yaşarım o mutluluğu
6+3 te gitmistim kalp atisinin sesini duymadik ama ampul gibi ekranda yanip sonuyordu doktor karin bolgemde yaglanma oldugu icin deri kalinliginda duyamadigimizi soyledi vajinal ultrasonla baksak duyariz ama gerek yok hersey yolunda gorunuyor dedi ikili test icin gun verdi. Ben 1 hafta sonra filan baska bir doktora gittim baska soeunum yuzunden 7+5 te ilk defa kalp atis sesini duyduk amoul gibi yanip sonuyordu yine. Fakat 9 haftalikken kalbi durdu ikili test zamaninda ogrendim kurtaj oldum.
Demem o ki, 9. Haftadan sonra hala duyulmuyorsa ve gelisimi goremiyorlarsa zaten yapacak bisey yok ama korkma o vakit gelene kadar bekle
Annecik cok zor gercekten. Cift cizgiyi gordugun anda annesin artik ve bebegin icin yasiyorsun. Kalp atisini duydugunda dunyan bambaska oluyor. Senden mutlu kimse yok sanki yer yuzunde! Kaybettiginde ise bebegin ne kadarlik oldugunun onemi yok sen evlat acisi denen aciyi iliklerine kadar yasiyorsun. Allah kimseye yasatmasin bu aciyi gercekten dayanmasi cok ama cok zor bir durum.sanırım bi 5 gün kadar bekleyip karar vereceğim. Çok zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın
Canım son durumun ne merak ettimsanırım bi 5 gün kadar bekleyip karar vereceğim. Çok zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?